jaaaapp


fredag was fine, bara att det var lite kaozzzz. jag och shila hittade inte den jävla lokalen vi skulle vara i och kom fram sist av alla fast vi åkte först. fejkaaaT! men fredagen var skitkul. på bilden sover jag inte, just resting my eyes.... nej men godnatt!

good feeling

hejsan! sorry för att bloggen stått tom i några dagar men aja skit i det.... now i'm back typ... men jag ska snart dra till skolan. först är bild(bajs) sen idrott. så vi hörs senare!

fläta


alltid typ när jag ska träna så gör jag en inbakad fläta, så mycket skönare än när man måste hålla på och gå och dra i hästsvansen när den sitter för löst. här ser ni en fläta jag gjorde snabbt igår när vi åkte till min mormor och morfar! jag gör på mig själv så dom blir inte bästa, men övning ger färdighet sägs det ju så... iallafall var jag och träna med vera, ellen, molly & demija. vi gick på yoga. grymt skönt! puss!

raspberry smoothie


hejsan! drack en hallonsmoothie till frukost, nyttigt! bara för att det ska smaka lite mer så lägger jag alltid i banan också, skitgott! idag är det söndag och jag ska nog inte göra något speciellt. vi ska typ få nya sängar idag hahaha! men jaja, vi ses senare! puss.

the look of friday




hejsan! här kommer dagens outfit! ny tröja från lindex och byxor från h&m. puss!

fredagmorgon


hejsan alla gubbor och gummor! fredag idag jaaaaa! så skönt, fast jag ska nog inte göra nått speciellt haha. grymt fint väder ute iallafall. hoppas det är hela helgen! nepp, nu ska jag gå och klä på mig och sen sticka till skolan! ha bästa fredagen xoxo

música



detta är mina tre favoritlåtar just nu. som ni ser har jag väldigt blandad musiksmak men jaa, det gillar jag! idag har jag iallafall vart med friends. det var bästa! nu ska jag typ duscha och klockan nio är det criminal minds jaaaaa! pusspuss

hair


för det första, mitt hår ser fan grönt ut här. det kan jag säga att det INTE är. och det är inte riktigt såå mörkt heller. jag vet att det är många som frågar om jag kan visa en bra bild på mitt hår. denna är väl inte bästa men jaja. det har växt så jävla mycket sen jag klippte det kort för typ 1 ½ år sen! jaja, ni skymtar även en ny tröja jag köpte idag när jag var i stan med wiiiilma! jaja, nu ska jag typ städa & plugga. grey's anatomy idag jaaaaa!

keep calm....


gud vad man längtar till sommaren! man märker ju att den är påväg redan nu i mars. var varmt idag och sol, körde på skinnjackan jaa! så skönt! imorgon är det torsdag. sjukt hur snabbt veckorna går. haha imorgon är det jag och wilma som har idrottslektionen, hjälp! men jaja, nu ska jag duscha! godnatt!

hello!


tjena! här får ni en dagens, tröjan vet jag inte vart den är ifrån, men byxorna är h&m iallafall. ska dra och träna med pappa nu, ska få en instruktion i gymmet. egentligen hade vi tid förra veckan men jag var magsjuk. så nu, jaja! puss

hahaha



haha bästa bilderna. så jäkla roliga! var och tränade innan, blev aerobics. jobbigare denna gång än första gången jag gick på det tyckte jag. men det var skönt. åt lite när jag kom hem och duschade och ska ta lite frukt nu och lägga mig och kolla på en film eller nått. börjar åtta imorgon med idrott, BAJS! jaja.


måndag



mina ögon ser lite hemska ut, hehe. jaja, ska snart dra mig mot skolan. tror skinnjackan åker på idag, så gott väder är det ju ute! men vi hörs sen, yogan var underbar igår. det kommer bli varje söndag! pusspuss

yoga


hejsan alla fina! ska dra och träna snart, yoga med ellen, vera & demija. har inte testat det innan så det ska bli kul. sen tror jag att jag ska plugga lite och ikväll är det at-läkarna. japp! men vi hörs, puss!

lördag


vart sådär denna lördag, inte gjort något vettigt alls! har gått i myskläder hela dagen. waste of time känns det som. mormor och morfar kom hit vid fem och vi fikade päron&chokladpaj, godaste på länge! och så har jag spelat sims, kollat på criminal minds osv. haha, mobbat! imorgon ska jag gå på yoga men det är inte förrän på kvällen. ;(. får väl se vad jag hittar på tills dess. jaja, haft en bra lördag?

marni at h&m






h&m fortsätter göra samarbeten med kända märken. nu är det ju marni då, jag gillar marni. det är mycket mönster osv men inget för mig. tycker bara kläderna är vackra. jag är mer nog jeans och en vanlig topp till med inte för mycket mönster. den limegröna klänningen som ni ser på bild 3 skulle jag typ dö för. så grymt snygg. typ med en skinnjacka och ett par platåsandaler. fast skinnjackan skulle nog förstöra den fina ryggen. vad tycker ni om marni at h&m?

fy


asså seriöst, vilken jävla nolifer som skapat denna sida. skvallerbytta.org haha, asså seriöst jag skrattar fan åt denna nolla. haha, tänk om det kommer ut vem/vilka som gjort den, haha hela jävla borås mot sig! iallafall, underhållande att läsa, men undrar om nått är sant? jaja, jävla no-lifer.

i skolan

Hejsan. Är i skolan nu;) har håltimma, chill. fast jag, nathalie och shila är så grymt osociala så vi bara sitter på röva. Måste gå och plugga engelska nu. flum inlägg haha. byebye

torsdag


(okänt) hejsan! helt sjukt hur snabbt denna vecka gått, längtar till påsklovet<3 det är väl typ vecka femton eller nått? jaja, ska duscha snart. skulle egentligen gått på spinning med vera, ellen och demija idag men pallade inte. var i stan med shila typ hela jäkla dagen till typ halv sju. som sagt ska jag duscha och sen plugga lite och sen är det säsongstart för CRIMINAL MINDS! yeees!

Don't leave something good to find something better. Once you realize you had the best, the best has found something better

hejsan! ska dra och kolla på grey's anatomy som börjar snart. förlåt för låg uppdatering men vissa dagar så har man inte lust. vart i skolan, tränat och gjort matteläxa. haha rolig dag? jaja men pusspuss, vi hörs imorgon!

träna


hejsan! ska snart dra iväg och träna med pappa en stund. är egentligen jättetrött men jag bryr mig inte, tränade inte på hela förra veckan, ÅNGEST! även om jag var magsjuk hehe... ska nog träna med pappa två gånger till i veckan och sen ska jag boka upp mej på ett par pass också. vill prova på yogan och zumban iallafall! jaja, pusspuss

frukost


ett försök till att vara nyttig iallafall. verum (blåbär och svarta vinbär-smak) func (nån müsli) och bananer. vet inte om müsli är nått för mig men ja det är bara att trycka i sig. jag blir mätt på det iallafall. müslin innehåller hallon, blåbär, vetekli, havregryn, acaibär och lite till som jag inte kommer ihåg. och så åt jag en grapefrukt också. ;) nu ska vi städa. har en massa plugg jag måste göra också. fuckfuckfuck.

in black and white



två svartvita bilder från idag, var ute med syster en sväng och det var så gott väder! hoppas på att vi får fler såna dagar nästa vecka! var hos min mormor och morfar en stund. morfarn min har köpt en systemkamera, en canon eos 600d, så lärde han lite om inställningarna osv. fotade lite också. längtar till jag har min egen. det är nog inte heeelt omöjligt att det blir en till min födelsedag. hoppashoppas! jaja, ha en bra kväll!

härlig sommarbild


bjuder på en härlig sommarbild, saknar! det har varit en bra lördag. no drama. ikväll är det ju final i melodifestivalen och till det ska vi göra fruktsallad och ha chips och dricka och hela köret! jag tippar nog på att loreen vinner, hon är även en personlig favorit med dead by april och lisa miskovsky! ha en superbra lördag!

fredag


här har ni en bild på dagens klädsel. allt är nog från h&m tror jag. men ska byta om till något mer bekvämare och börja städa i mitt rum. min syster är magsjuk och min andra syster är inte hemma, så i'll take one for the team och städa själv. ikväll blir det tacos och så, så skönt. och studiedag på måndag och den ska nog användas till att ja, studera! vi hörs

skooolan


bilden = sann. ska snart dra till skolan, är lite trött och hängig idag men jag bryr mig inte. vill komma ut lite... men det blir nog lugn hemmakväll för mig ikväll iallafall. gott det! men puss, ska dra snart!

eye for an eye


hejsan! var hemma från skolan idag (igen) för ja, jag mådde inte bra. skulle nog vart smartast om jag hade stannat hemma igår och gått idag men jag körde på tvärtom haha. jag har pluggat lite iallafall. men det blir skola imorgon tror jag. sen ser jag fram emot helgen. ska njuta tvärmycket, tror det är studiedag på måndag också (Y). på lördag är det ju final och då ska vi duka upp med fruktsallad och chips och sånt. myyyys! jaja, pusspuss. ska försöka ta mig igenom fredagen iallafall.

badat


hejsan! var i skolan idag, fast mådde inte särskilt bra. har frysit sönder osv... mindre mysigt. och ikväll tog jag ett långt, skållhett bad. behövligt! grey's anatomy började ju idag igen, med dubbelavsnitt. men jag orkar inte kolla på det andra nu, är för trött så kollar på reprisen. förlåt om jag bara kommer med tråkiga mobilbilder. men min kamera tar så oskarpa bilder, alla blir typ suddiga. men vetni, min födelsedag är nästa månad så kanskekanske kan man önska sig en ny.... jaja, godnatt!

kony 2012


watch and spread! det dom här barnen går igenom förtjänar ingen, fällde tårar när jag tittade på videon. let's get that bastard!

magsjuka


(jag, vera och wilma. bjuder på en liten trevligare bild till detta mindre trevligare inlägg)
anledningen till inga inlägg igår så har jag fått magsjuka. it sucks bro.... runt tio i söndags mådde jag så jävla illa men somnade ändå. vaknade igen vid elva och var tvungen att gå på toa. tillbaka till sängen och kände spyan och bara kutade in till toan igen och allt kom upp. sen var jag uppe hela den natten och kräktes typ sju gånger till och en gång på dagen igår. fyfan vad äckligt. har inte ätit någon fast föda sen dess heller. vi får se hur detta går, puss.

jag ger dig min morgon


hejsan! fin dag idag också, det är ju toppen! just nu sitter jag och lyssnar på musik och bara chillar lite i min säng . sen vid ett ska jag träffa shila och vad vi ska göra vet jag inte faktiskt. vi hittar väl på nått skoj! ska försöka plugga lite också, har spanska prov i veckan också. pusspuss

nostalgia


kolla vilken gullig bild jag hittade på datorn! djurparken med klassen i fyran, fy vad söta alla var! jaja, nu ska jag typ ta en dusch om jag orkar och sen kolla på en film eller något sådant. imorgon ska jag vara med shila! xx

härlig lördag


har vart en härlig lördag. träffade sandra en stund och vi typ bara drog runt lite och så. och sen har jag typ städat och så, och runt fem drog jag och träffade nathalie och vi snackade en lång stund, så skönt. och sen har vi en kompis till familjen här idag så vi åt lite och vi ska kolla på melodifestivalen och så.mysigtmysigt! vi hörs imorgon!

ny design


som ni inte vetat om har jag gjort en ny design och nu är den uppe. som ni ser har jag behållt det enkla men lagt till en finare header, och fixat kommentarsfältet och menyn lite. ja, nöjd tjej!

gårdagen





hello! gårdagen var rolig, även om jag suger på laserdome, kom på tionde och fjortonde plats av oss 18 som körde. FAIL! sen drog jag och några och åt pizza, götti. sen gick vi alla hem och klockan var väl nånting med nio när jag kom hem. och sen låg jag en stund i sängen och myste och runt tio somnade jag... med alla kläder på. jeans, blus, bh, sminket kvar, hade inte tvättat mig. typ skabb när jag vaknade med mascara runt hela ögonen och skit. jaja, ha en fin lördag!

lazerdome


gammal bild. ska snart dra mig och träffa hampus och vi ska dra oss mot lite lazerdome med klassen. sen efter hade i kanske typ tänkt gå ut och äta eller nått. men vi ses imorgon eller senare. puss!

RSS 2.0