bild.


ska nu iväg till skolan. bjuder på en bild från söndags :) idag är det superfint väder och jag har på mig shors och en blus ! super... :)

/ kajsa ♥

no stan !

det blev inget stan så har egentligen ingen ursäkt för att inte ha bloggat idag. har en rolig grej att berätta. vi ska till liseberg på midsommar och då ska sandra med, det kommer bli hur kul som helst. det blir roligt för bloggen med för det kommer komma massor av bilder och så ska jag försöka sätta ihop en video :)

en randombild från gårdagen...



hihi

snart iväg till skolan.

åh, så skönt att vi bara går tre dagar i skolan denna veckan. vi ska nog bara göra lite smågrejer tror jag. typ bli färdiga med matteboken osv... så nu måste jag gå ! ska se om jag kan uppdatera senare ikväll :)

/ kajsa


what's up with the weather ?



sååå brusiga bilder blir det på blogg.se, det gillar vi inte. iallafall, dagen har varit toppen iallafall. gjorde en supergod tårta. självklart glömde jag att ta kort på den :P imorgon ska jag nog till stan med sandra. vet inte om jag sagt det men har lämnat tillbaka den blommiga klänningen ? iaf har jag det så vi ska till stan och kolla på nya klänningar. har redan hittat den men den måste provas. så ja. förresten har det varit så konstigt väder idag, ena stunden regnar det och andra stunden är himlen grå och det regnar.

vet inte om det blir så mycket uppdatering imorgon då men uppdaterar på kvällen :)

/ kajsa ♥

byebye.

ska iväg nu till en lekplats med mina två minsta lillasystrar. mamma ville det för pappa och hon ska iväg och självklart ställer jag upp för det är ju morsdag :) har ni läsare gjort något snällt för eran mamma ? :) lite senare ska vi äta, sen ska jag baka tårta :)

tar med kameran ut :)

/ kajsa

mors dag !


idag är det ju morsdag och vi ska snart ge mamma frukost på sängen. vi har köpt en present och jag skrev nyss kortet. som jag sa igår ska jag baka tårta idag. ska ta kort på den också.

/ kajsa ♥

kollar på tv.

ligger och kollar på filmen nu för fullt. den är rätt så rolig :) imorgon är det ju morsdag och vi ska fira mamma med tårta (som jag ska göra) och ge henne en fin present och ett kort. hur hade ni tänkt fira eran mamma ? :D

/ kajsa


hahaha :)

film:på smällen.


ska kolla på  på smällen klockan nio på sexan. den verkar skoj :) jo jag tänkte fråga, någon som har tips på hur man sparar pengar ? jag får 150 kr i månadspeng och jag använder bara 50 kr till spotify och ska lägga undan kvarvarande. sen tror jag att jag kan få tvåhundra om jag hjälper till mer hemma. sen hjälpa mammas kompis med hennes tvätt och det blir nog kanske två hundra. då blir det femhundra per månad. nikonkameran kostar 6000 och då behöver jag spara i cirkus ett år. aa, det är nog lagom :)

/ l

muffins


bakde muffins innan och dom blev riktigt goda och kladdiga, just the way i like it ! jag gör inget speciellt denna lördagkväll. klockan arton ska jag kolla på reprisen av glee för jag kollade inte hela förra gången... jag tror inte jag ska göra något speciellt imorgon så jag har nog tid att jobba på designen !!!!

/ kajsa ♥

comments !

har fått flera kommentarer om vilket objektiv det är som är på pappas gamla kamera som jag nämnde i förra inlägget.

det är ett nikkor 35-70mm :)

/ kajsa ♥j

bestämt mig.



jag ska börja spara till en nikon d5000. jag har alltid varit lite "team canon" men har börjat ändra mig lite. har märkt att nikons kameror är väldigt bra. om jag skulle köpa en nikon har jag redan ett objektiv och en extern blixt. pappa har en gammal kamera som det objektivet sitter på. jag suger verkligen på att spara men får la försöka. om det går som det ska och jag får ihop till cirka 6000 så blir nog köpet nästa år eller något.

/ kajsa ♥

tävlar !


Jag är med och tävlar hos Carla med denna sköna bilden som jag knäppte för några veckor sedan, temat är grööönt och då passar ju denna bild perfa ! I vinstpotten ligger en onepice från Chillunited . var med och tävla du med, man kan anmäla sig till senast imorgon klockan tjugotre.

/ kajsa ♥

spotify unlimited !


ska ta mej och köpa spotify unlimited faktiskt. klarar mej INTE utan det. har gått i taket ! så det blir inom dom närmsta dagarna. ska köpa för egna pengar men om pappa kan betala premium till mej :)

men men... jag mår iallafall bättre nu. imorgon ska pappa , mamma och mina systrar iväg och kolla på cyklar i götet så jag får la vara hemma. hade tänkt baka något :)

/ kajsa ♥

smoothie á la Kajsa !

har nyss gjort en good smoothie som innehåller: mango, ananas, banan, hallon, youghurt och jag la i lite fläderjuice också :) ska lägga mig i sängen nu för jag mår inte så bra och jag fryser :'( så hej då så hörs vi senare <3

/ kajsa



ska försöka jobba lite på designen också :)

/ kajsa ♥

goodnight sweeties !

nu ska jag ta och sova. okej nää det ska jag inte, jag ska kolla på vänner för jag somnar lättare då ^^

men godnatti, skönt att det är fredag imorgon :)

/ kajsa

tjululu!

hej gott folk.

måste snart börja städa ( så jävla boring ) sen ska jag ut med några. en toppengrej är att jag är klar med dom två stora arbeten jag har i SO och svenska. så jävla nice. nu är det inget mer stort jag behöver bli klar med (Y)

/ kajsa ♥

går inte ladda upp bilder at the moment.

gossips.se

ligger och kollar gossips och ser att mikaela (ung mamma) har en video där hon verkligen INTE beter sig som en mamma, hon har en så kort klänning att man ser hennes trosor och hon röker och dom säger att dom ska gå och k*****. lixom wtf ? grow up, hon gjorde ju lixom valet att bli en mamma. då får hon gå in för den rollen till 100 procent.



bloggen heter micahs.se !

nextup: glee !

ska snart bänka mig framför tv:n och kolla på glee. typ världens bästa serie :) dom sjunger ju superbra låtar också !
ska bara dra på mig pyjamas nu oxå. blev ingen modevisning i skolan idag för en i vår grupp glömde shorts. det var egentligen inte så bra för jag ville bara få det gjort. kommer verkligen skämmas ihjäl ! ska gå i soooovkläder !

säger godnatt med detta inlägg :) natti sötisar.



hihi ^^

de sista dagarna...

nu är det dom sista dagarna innan vi slutar skolan och vi har så mycket skolarbete att jag knappt hinner blogga. det blir nog lite bättre på sommarlovet. fast det kanske inte blir så mycket bloggning då heller, då ska man ju vara ute !
menmen... ska snart få i mig lite mat och sen fortsätta med läxorna !
detta är min världenbok. den är klar nu i veckan eller nästa skulle jag tippa på. är färdigt med ett annat skolarbete också. jag har sagt innan att jag ska visa er i ett videoinlägg och det tror jag fortfarande , vi får se...
/ kajsa ♥

adobe illustrator cs5.

hittade illustrator på en hårddisk och installerade det på min data och trixade lite. låg i sängen med detta i två timmar. lärde mig lite saker först sen ritade jag lite :) suger verkligen på att rita i datorn.


ska lära mig sedan att illustrera från riktiga bilder. måste hitta nån blogg eller något som beskriver hur man gör, får la googla det sedan... :)

T I D S I N ST Ä L L T  I N L Ä G G !

tidernas värsta bloggare, det är jag det !

japp, ni ser rubriken. sämsta bloggaren är jag. men jag har ingen lust att blogga, får lixom ingen positiv feedback. så ni får gärna lämna en kommentar och skriva nått. blir superglad då och får mer blogglust. jag har ju varit hemma hela dagen ( o n t  i  h a l s e n ) så jag borde ju egentligen bloggat men men...

skulle haft modevisning i skolan idag ( h a h a ! ) men jag tror det blir imorgon istället. ska visa upp sovkläder ! haha :)

/ kajsa ♥

wilma.




var med wilma idag, och vi gjorde smoothie och det var supergott ! hade i vaniljyoughurt, äppeljuice, mango, ananas, banan och hallon. vi gjorde typ bara lite läxor fast inte . vi satt mest vid datorn. har tröttnat på designen jag har nu så tänker börja jobba på en ny imorgon eller något sånt :)

/ kajsa ♥

godnatt.

slänger in ett snabbt godnatt på bloggen, jag ska borsta gaddarna och sen hoppa i säng och titta på vänner. det är ju skola imorgon , wich sucks men snart slutar vi. WIHOOO ! :)

GODNATT :)

/ kajsa ♥

bäddar.

ska börja bädda rent i sängen nu med nya lakan och sånt. om man tittar ut så spöregnar det verkligen, hoppas inte på detta väder imorgon ! har kvar gårdagens godis och ska sätta på vänner så blir det roligare att bädda :)

/ kajsa ♥

ta ikapp.

jag måste vara världens sämsta bloggare, seriöst ? haha, men okej. jag har shoppat lite nu i helgen och nattat hos sandra och varit ute. är frisk nu förutom lite ont i halsen men det stör mig inget. nu ska jag ta ikapp i bloggvärlden och sen få i mig lite mat :)


detta är vad jag shoppat i helgen. from left to right: avslutningsklänning, söt kjol, sommarTshirt, knäshorts, vårjacka.
/ kajsa

godnatt.

vill snabbt slänga in ett litet godnatt. ber om ursäkt att jag suger på att uppdatera. stannade hemma från skolan idag :( men efter en ipren och många halstabletter så blev jag frisk och jag fick hänga med till lager. hittade en avslutningsklänning och en sommart-shirt. klänningen blev inte i helvitt, utan den är vit med massa färgglada blommor på. visar bilder imorgon... hej då.


glass.



har nyss ätit lite glass, provat dom nya smakerna från GB. dom var goda.
nämnde i ett inlägg att vi ska till lager och det blir nog imorgon. ska först till skolan, måste gå hem typ kvart i tolv för ska vara hos tandläkare/läkare, kommer inte ihåg vilket och sen åker vi. åååh, har inte vart där sen förra året så ska bli kul. hoppas hoppas att jag får med mig nått hem :)

annars får jag väl dra till stan på lördag.

/ kajsa ♥

great weather !


superfint väder ute ju ! och jag ligger hemma och är sjuk, det känns för jävla bedrövligt ! ursäkta att jag svär.
men mår lite bättre nu så ska försöka ta mig upp ur sängen och städa ! ska även försöka röja lite i lådor och hyllor :)

/ kajsa ♥

palladium !


palladium: vill jag ha nuuuuu på direkten för dom är så grymt snygga. kanske köper till hösten för dom är ju tjockare i tyget än converse. så japp :) i veckan ska jag till lager 157 och köpa lite kläder. ska leta efter en jacka, shorts och kanske avslutningsklänning :)

hos wilma.

är hos wilma nu, vi ska snart gå och köpa ägg så vi kan baka :) hej då ! skriver mer när jag kommer hem.
/ kajsa ♥

gratisbio.se

fick tips om en sida nyss, GRATISBIO.SE . där kan man samla poäng genom att ta del av erbjudanden och spela spel och sånt och sen få gratis grejer. till exempel biobiljetter, presentkort och tidningar mm. det är ju riktigt bra!


så besök deras sida och bli medlem och samla poäng :)


/ kajsa ♥


sjuk.


jag är sjuk. har värk i kroppen och vrålförkyld. blir nog ingen skola imorgon :) fast jag måste krya snabbt som attan för ska träffa den nya klassen på onsdag. spännande. nu ska jag byta om till pyjamas och sen mysa.

/kajsa

sökes: avslutningsklänning.

någon som vet var man kan hitta snygga avslutningskläder här i borås. vill ha en vit, lång eller kort spelar ej roll. helst under 300 spänn. ska dra till stan på torsdag tror jag och köpa en jacka och ska eventuellt kolla efter en klänning då. tänker matcha med converse och jeansjacka.

ni är jättegulliga om ni kan tipsa :)

/ kajsa ♥

homework ...



sitter och gör läxor nu, ska göra en baksida på min världenbok. har gjort framsidan redan. sen ska jag måla en grej till huset. ska visa er allt i ett videoinlägg när det är färdigt om några veckor. har nog två veckor på mej att göra färdigt det och lite grejer i också :)

/ kajsa ♥


piggelin !


har suttit och mumsat på en god piggelin nu och ska snart göra lite läxor. om jag blir klar med allt idag kanske jag går ut och fotar lite sen. det är ju lite finare väder idag :)

/ kajsa ♥

details.



lägger upp en hel outfit sen :) ska dra till skolan snart, tjingeling ♥

natti.


säger godnatt med detta inlägg. ska fortsätta sticka lite och sen kolla på några avsnitt av vänner och sen sova. skola imorgon igen då... :(

/ kajsa ♥

stickat !

har suttit och tagit det lugnt nu heeela dagen och stickat lite :) jag övar bara lite för jag ska göra en skön stor halsduk sen till höst i nån fin färg. jag ska snart ta en titt i garderoben och se vad jag kan ha på mig imorgon. kommer nog vara jäkligt trött imorgon bitti så lika bra att välja nu :) ska försöka fota outfiten snabbt på morgonen och tidsinställa :)

/ kajsa ♥



kommer upp lite fler såna här bilder imorgon :)

bilderna från kalaset kommer också upp imorgon .

grönt.




har märkt att det jag stickar kan bli en grytlapp. så det får la bli det. visar er när den är klar :)

bläää !

åååh, ber så mycket om ursäkt för noll update. fast jag har varit på leos lekland och firat fridas födelsedag. om en stund börjar eurovision som jag självklart ska kolla på. ska vara lite nyttig och ska äta lite ananas istället :)

här är lite bilder från dagen. har några videos från leos lekland som jag kanske laddar upp imorgon.

det funkar inte att ladda upp bilder just nu, ska göra det sen eller imorgon :)

tummen ner !


är übertrött just nu så ska stänga ner datorn och ta på mej pj's och sooooova ! ska dra till leos lekland imorgon med family och ha det skoj ! kameran följer med ! kommer nog eventuellt filma lite som kanske kommer upp på bloggen ?

tummen ner för att man aldrig har tid att blogga, men nu ska jag försöka bättra på mig. har några roliga inlägg som kanske kommer upp imorgon :)

natti natti ♥

läsare från annat land :)

har märkt att jag har läsare från andra länder, det är ju kul ! en tjej kommenterade mitt inlägg och skrev att hon gillar min blogg. så jag kikade in på hennes och kollade lite. spännande !

ehm, först nu är det skola. slutar vid ca halv två. sen halv tre ska jag dra till stan med wilma andersson. en tjej som jag hamnade i samma klass med nu när vi har delat upp oss när vi ska till högstadiet :)


solglasööööööögon ! :D

det kommer bli såna dagar.


uppdatering kommer bli lite sån här under veckodagarna men kommer kunna uppdatera lite mer under helgerna.
på lördag ska jag till leos lekland med familjen och sandra för min lillasyster frida fyller fyra. ska iväg och köpa nått fint till henne imorgon tror jag :)

/ kajsa

i'm so soooorry !

ber om ursäkt för zero uppdatering. har umgåtts lite med sandra under dagen och vi har pluggat lite. har matteprov imorgon.
är supertrött och är snuvig, hostig och det kliar i ögonen. det beror lite också på att jag har pollenallergi ! måste köpa sån där medecin.
ska se om jag kan få upp en dagens imorgon :) <3

tisdag eftermiddag !

nu är det tisdag eftermiddag och jag ska snart börja plugga matte. har ett matteprov på torsdag och det ska bara vara om algebra, vilket är jättetråkigt. fast i vilket fall är matte skoj ? hehe. har inget speciellt för mej imorgon, jag får la vara hemma och plugga matte då också. förutom skolan då .
oj, nu har jag bara babblat om skolan ^^




härliga bilder från almenäs som jag var på i måndags :)

/kajsa ♥

morgonpigga eller ?

jag är INTE det ! är supertrött verkligen så ska inte göra nått speciellt idag förutom att göra lite läxor. japp. ska snabbt borsta tänderna och blåsa håret lite så är jag färdig sen :)



hehe :D

blogg.se krånglar !

har egentligen haft massa inlägg som skulle publicerats men blogg.se har ju krånglat så det har inte kunnat publiceras. så ber om ursäkt för att det varit så tråkigt på bloggen. ligger och småkollar lite på vänner så ska snart kolla klart och sen sova !

kommer lite bilder imorgon :D

/kajsa♥

klassresa bilder !







I♥Canon











detta är bara ett urval av alla bilder jag tog. tog måååånga, många mer ! men det var två riktigt roliga dagar och det var jätteskoj att vara med alla kompisar ! :)

(tidsinställt, är i skolan nu) 


almenäs !

var o badade på almenäs innan, o fyfan vad kallt det var ! haha, väldigt uppfriskande men är typ förkyld nu ^^

hehehe :)






/ kajsa ♥

underbart väder !

vaknade av att det är underbart väder ! gud va skönt :D vi skulle åka iväg nånstans o fika men om det är tråkig plats så hänger inte jag med :P ska i vilket fall som helst ut och fota idag ... måste ju det när det är sååååå fint väder :)

jag satt uppe igår och skulle ladda upp bilder från vidablick men var så jäkla trött så jag avbröt allt och gick och la mig istället ^^ dom kommer sen.

 

/kajsa ♥


hemma !

är hemma igen efter två dagar fyllda med roligheter ! har många bilder som jag kommer ladda upp om en stund :D
haha, vi satt typ till två och berättade spökhistorier. jag, wilma, ellen, vera, vickan, sevinch, demija, carl, franco och emil. sen våga fan ingen gå tillbaka till sitt rum så alla skulle sova där inne. sen stack killarna och typ sånt sen spårade det ur ! men skoj var det fan !

ligger och myser lite nu men ska snart duscha och packa upp väskan. luktar grillrök hela jag !


klassresa snart !

har precis gjort iordning mig för klassresa . jag ska göra en snabb fläta i håret också. ska bege mig upp mot skolan typ om tjugominuter eller nått sånt.


uppdaterar mer imorgon :) ska se om jag kan mmsblogga också nån gång.

sorry ...

ber om ursäkt för låg uppdatering. ska inte säga att jag inte haft tid för det har jag faktiskt men jag har bara inte orkat. sitter nu med läxor i sista minuten, idiotisk som jag är ! men ska göra läxor också medans jag kollar på Glee klockan åtta. måste skriva en text och sen engelskaläxa !

oh boy !

/kajsa ♥

här kommer en packningslista för vistelsen på Vidablick. det är mycket man ska ha med sej. ska ha med mej godis o chips också så ska gå och handla det med ellen, vera och wilma imorgon !


hehe :)

har data.

har data nu, vilket är super tråkigt. vi har typ en frågesport med massa datagrejer... boring !
har lunch sen och sen två lektioner till sen slutar vi ! hej hopp . men sen måste jag hem o göra läxor. IT SUCKS !


/kajsa ♥

off to school !

om typ 20 minuter drar jag till skolan, måste bara göra iordning mej först. har klätt på mej men inte fixat facet eller håret :)

ska inte göra nått speciellt idag, måste ta hem lite skolarbete och jobba lite för det är så mycket läxor denna vecka och vi har bara några lektioner idag, och imorgon så... :(

/kajsa ♥


gammal webcamera bild :)

no serious pictures !

jag, ellen o vera tog lite kort men det blev typ inga seriösa så vill nog inte lägga upp dom vi tog ^^ ska vara med dom på torsdag också, och då ska wilma vara med. vi ska köpa godis till klassresan:) kan bara vara en stund för syster fyller år då också så vi ska fira lite ! :D

/kajsa

så bjuder på en gammal bild, har varit så kiligt väder så har inte haft lust att fota :(


hej !

är med ellen och vera nu. vi har svarat på våra brev-vänners brev dom skickat och så har vi lagt in översättningsfuktion på bloggarna så våra brevvänner kan läsa för dom bor i USA. Vi ska snart gå och köpa godis och sen typ bara slöa :)

uppdaterar mer sen :D


inspiration !



via fashiontoast.

typ världens bästa modeblogg med världens snyggaste bilder ! såg senaste outfiten och den är helt grymt snygg. jag gillar det enkla när det gäller kläder. ska försöka hitta en enkel, vit klänning till skolavslutningen som jag kommer köra med jeansjacka och converse. En högtoffs med en stor, svart rosett på :)

/kajsa ♥

hej hopp !

hejsan alla morgonpigga människor (eller inte) ! jag är rätt så vaken iallafall. ska snart dra till skolan. lyckades tidsinställa ett inlägg under dagen och det kommer upp vid två. så japp ! ska försöka uppdatera så fort jag kommer hem. eller om vi är hemma hos mej med ellen o vera.


seg uppdatering !

uppdatering under dagen har varit kass men ska försöka tidsinställa två eller tre inlägg till imorgon för slutar tre och efter ska jag vara med ellen o vera ! :D ska försöka tidsinställa två/tre inlägg imorgon då :)

nu måste jag göra matteläxan, sen äta lite och sen måste jag vika tvätten så jag kan få pengar till på torsdag, för då ska jag, ellen o vera gå till stan och köpa godis till klassresan som man kan ha o äta ! :)



en liten bild på mej :D

älska ben&jerrys !






kajsa♥ben&jerry's

regn eller inte.




regnade lite innan och det var helt grått på himlen men nu klarnar det upp igen. kollade på väderkanalen innan och det skulle bli lite regn och kallare i veckan. men det skulle ju ändå komma nån gång. nu har vi ju haft underbart väder i flera veckor typ ju ? ska snart ta en dusch och sen typ städa lite och sen ska jag nog lägga mig och kolla på vänner och sen sova ! skola imorgon igen ju ... tråkigt ! men nu har jag nedräkning till sommarlovet och det kommer nog gå rätt så snabbt :D på fredag åker vi på klassresa. då hänger självklart kameran med så på lördag kan ni vänta er massa bilder !

/kajsa ♥

fire !






när vi grillade igår så tog jag lite kort på elden och det blev riktigt coola bilder ! :) vad tycker ni?

NY DESIGN !!!





nu är den nya designen uppe, har suttit med den några timmar. ni får gärna kommentera och säga vad ni tycker.
jag själv tycker att den blev mer somrigare, och ska ha den rätt länge nu tror jag ! nu ska jag tömma minneskorten och lägga kameran på laddning !

om det ser konstigt ut , tryck på F5 :)

/kajsa ♥

trött !

känner mej såååå trött just nu, vet inte varför. måste städa nu eftersom jag aldrig gjorde det igår (typiskt mej) och sen blir det väl att bara ta det lugnt idag. cirkus halv 6 kommer mormor och morfar och vi ska äta paj då :) gott !

bild från igår :)




RSS 2.0