grönt är skönt !





när jag var med frida ute så fotade jag lite i gräset, bilderna blev jättehärliga :)

bilder.







lite fina bilder från idag. det känns nästan som sommar. vi håller på att grilla just nu. vi fick grilla ute på gården för mamma mår inte så bra så hon vill inte gå eller åka iväg nånstans. så det får bli hemma :) har inte hunnit göra något med designen men om jag sitter uppe sent ikväll så börjar jag nog lite.

/kajsa ♥

städa.... bläää !

nu måste jag städa i rummet. vilket är jätteroligt (not) . Sen vet jag inte vad men det är ju valborg. vi ska ut och grilla och spela kubb och mysa. vet inte vart än, inte riktigt bestämt tror jag :) men kameran hänger med vilket som.

bilder på fontän i stan.




design... :)

ska börja göra designen idag och den blir nog färdig senast imorgon ! :D tar inte så lång tid på mej att göra en ny design för jag ska bara byta lite färger på text i menyn och typsnitt, ändra header och bakgrund. och det tar nog bara några timmar men jag vet inte om jag vill sitta inne för länge för det är ju så jäklar gött vääääder !

godmorgon !



godmorgon alla läsare ! sovit gott? det har jag iallafall. visst vill man bara gå ut när man ser hur gött vädret är. jag ska iallafall snart ut med min lillasyster frida och göra några saker. Ska ta med kameran så ni får nog några färska bilder sen :)

ha en bra dag ! ♥

födelsedagspresent #3



fick en ljuvligt doftande body butter av sandra. det luktar gudomligt verkligen, jordgubb var doften : ) hade på mig det idag och det luktade gott som in i attan !

födelsedagspresent #2



fick ett jättesött armband och jag älskar det. jag har på mig det just nu. när vi åt tacos igår så kom det lite gräddfil på det så det luktar inte så gott nu men who cares ? :)


mot stan.

ska dra till stan om typ fyrtio minuter. det är dansens dag så lillsyrran ska uppträda så jag ska fota lite. sandra ska med och vi kanske går lite i affärer också. pappa sa att han skulle köpa en kameraväska idag så får la se om han kommer hem med en. skulle betala den själv så får la ge pappa pengar sen. sen ska jag spara till ett stativ :)


hemma !

är äntligen hemma från skolan ! det har vart en toppendag och alla var så roligt utklädda. kommer välja ett urval av alla 120 bilder som jag tog och lägga upp här på bloggen. kommer vara mycket mer på facebook ! :D


mina fina vänner, ellen och victoria !

hugo var ett lejon ... :)

wilma var pippi långstrump.

vera och wilma.

underbart väder också !


/ kajsa

flowers in all it's glory !





födelsedagspresent #1

kommer visa lite födelsedagspresenter lite närsomhelst så här kommer första.

Den fick jag av min kära bror.



ååh, han var så snäll som köpte denna till mig. ska nog äta lite när jag gör design sen :)

min outfit.

här kommer min et-dagen outfit. jag är en älva/fe !



så ser jag ut :) klänningen kommer från ginatricot.

har fixat två tidsinställda inlägg som kommer upp vid 10 och 1 :)

en grej i menyn.

som ni kan se i menyn med nedräkningen står det gott nytt år (?) så jag ska ta bort det men ska börja med den nya designen imorgon för jag ska fota då tror jag. annars har jag tid i helgen.

/kajsa

birthday.



har haft en toppendag med nära och kära. på morgonen fick jag lite presenter. pengar , örhängen, berlock och armband typ. sen när mormor kom fick jag lite mer pengar. sen innan vi åt fick jag en till present och i den var en kamera. :) det var en kompaktkamera. canon ixus 105. den är otroligt bra. här ovanför fick ni se några exempel.

så nu tar jag upp bloggen igen. imorgon är det et-dagen i skolan. det är typ att man klär ut sig så är det typ aktiviteter och lekar och talangjakt o sån skit. det är inte lika roligt längre som det var när man var liten... men ni får se bilder imorgon på vad jag är :)

/ kajsa.


ang. design

ville bara säga att jag inte kommer kunna göra en ny design förrän jag kan fota nya bilder och det blir typ på torsdag, fredag eller helgen :) men kommer blogga om jag får kamera på torsdag :)


/ kajsa :)


vår vår vår !

jag har haft en toppenpåsk med god mat och mycket godis ! sitter just nu och småkollar lite på grease som går på tv4. nu är det endast 3 dagar kvar till min födelsedag. har hört att det ska vara fint väder på födelsedagen också ! toppen !

 

ha en fin dag !

lite bilder som jag tog i... vet inte när det var. i veckan nångång.

 

ni får dom oredigerade bilderna för jag har inte photoshop på den stora datorn som jag sitter vid nu. ska installera det nån dag sen... :)


A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words.


conscious collection by HM

är ute efter denna sjukt söta o snygga klänningen från H&M's conscious collection. hade tänkt ha den isf på skolavslutningen som är om lite mindre än två månader. hade tänkt matcha med min jeansjacka från la'redoute, vita converse och uppsatt hår med en svart rosett. ska dra till stan på tisdag för att eventuellt köpa chinos, sunglasses och vita converse (fake) . ska fråga mamma om jag får köpa eller så får det bli i maj.

 

/ kajsa

 

födelsedag nästnästa vecka. (v 17)


födelsedag - önskelista.


bilder ur arkivet...

lite bilder ur arkivet !

 


tävling:onepiece.

är med och tävlar om en one piece IGEN fast denna gång hos en annan tjej. Det är också denna gång på chillunited.se .

 

jag skulle vilja ha DENNA ! Zofie (tjejen som lottar ut dom) Chillunited.se

 


godmorgon !

godmorgon allihopa. vaknade av att vädret är så otroligt gött. solen skiner ! ska kolla facebook snabbt och sen äta frulle och sen spela lite sims 2 :) måste börja med muffinsarna sen. ska lägga på frostingen imorgon :)

/ kajsa ♥



ville bara slänga in ett snabbt hej !

jag har ju faktiskt bloggpaus men ville ändå bara slänga in ett snabbt hej för att se hur det är med er ? så, hur är det med er? nu börjar våren komma och det är riktigt härligt. idag var det 17 (!!!!!) grader på vår balkong och jag satt ute på balkongen i en tröja och ett par shorts som går till knäna utan att frysa. det är vårvärme !! har varit hemma från skolan idag och igår pga att jag mått piss men jag piggnade till just denna fredagskväll. fick ett trevligt besök av två vänner som undrade hur det var med mig, man blir glad (L)

nu är det inte långt kvar till min födelsedag så håll ut och kolla min blogg nån dag i helgen för jag har säkert bloggat mer då, jag saknar att blogga ! :(

men jag tar upp bloggen på min födelsedag och om jag får en kamera då ska jag direkt ut o fota nya bilder till design ! känner för en beige. kanske kan börja jobba lite på typsnitt, bakgrund och sådant redan nu ? :)

p.s på söndag har min lillasyster stina kalas. hon fyllde nio i tisdags. så jag ska baka cupcakes ! jag och sandra gjorde dom cupcakesen på alla hjärtans dag och dom blev en succé. Det blev ca 40 stycken och dom är 15 på kalaset. hello, många över.

men har gjort om lite i receptet så det blir lite mer mina... kul va ? eftersom många ungar inte gillar den färskostfrostingen som det brukar vara på så tänkte jag bara ta färgad grädde och spritsa över. och sen hacka lite choklad över och ha lite strössel. ska se om jag får ta lite kort med pappas nya mobil. han fick en xperia arc, den nya xperian. och den har superbra kamera så jag kan nog fota lite under kalaset :)

JÄKLAR VAD LÅNGT INLÄGG. HOPPAS NI LÄSER ALLT , eller det har ju ni som kommit ända hit ner redan gjort ♥

tävling.

tävlar om en mobil på fokis blogg ! här är min motivering.

 

jag har haft min mobil rätt så länge och nu börjar den gå sönder. den stänger av sig självt, ringer upp alla kontakter och det kommer upp en massa konstiga tecken hela tiden ! och dessutom är det en sån mobil jag önskar mig :)

hoppas...hopppas !

/ kajsa


will be back!

känner ingen lust och har ingen inspiration och det blir så många bildlösa inlägg. kommer nog ta upp bloggen igen, senast runt min födelsedag. och den är om ca 3 veckor.

så vi höres och synes !


ont i nacken...

har jäkligt ont i nacken , har nog sträckt en muskel. det är inte skoj alls faktiskt... ber om ursäkt för zero uppdatering idag. internet har inte funkat. eller det har det fast jag har bara råkat ansluta till fel internet... ooops.

nu ska jag packa ihop gympaväskan till idrotten imorgon (om jag kan vara med, nacken gör riktigt jävla ont, sitter som en jävla robot nu) och sen duscha !

bye bye !

ska ligga o kolla på snövit.. ^^

 


the night.

har skrivit ut bilder på tukaner nu och ska snart ta en dusch och sen göra iordning mig o sen ligga i sängen med några avsnitt av vänner sen sooooova !

imorgon är det ju skola igen ... :( bläää.

nu ska jag hoppa in i duschen !!! godnatt.


tjabba !

hej !

förlåt att jag inte uppdaterat men nu ska jag inte komma med några ursäkter. igårkväll spenderades med sandra och två grannar. vi åt godis, drack cider och kolla på white chicks ! världens roligaste film typ !

dance (länk till en rolig scen från filmen)

ha en skön söndag ! :)

 

/ kajsa

någon annan som sett den ?

 

 

 


weheartit ♥

 

 


bränt mej...

är verkligen sååå smart, när jag skulle ta sallad hade pappa ställt maten precis bredvid så när jag skulle lyfta upp salladskålen så brände jag mej på fingret. så jag kom på en bra lösning (eller inte) för att sätta fast isen på fingret ist för att stå med fingret under kranen en halvtimma.

 


sims 3 !

nu ska jag sätta mig o spela sims 3. håller på att installera det. är faktiskt lite freaked out för datorn gör typ askonstiga läten. är rädd att den kollapsar :) ska kolla runt lite bloggar nu och kolla mejlen till sims är klart.

snart ska vi äta mat och sen blir det tårta för brorsan fyller 17 idag. Grattis ;)


RSS 2.0