varmt


hejsan alla glada! det är ganska sjukt varmt ute nu för att vara april och jag ska dra till knalle med shila och nathalie (tror jag????) och kolla efter kläder till et-dagen som är på fredag. man klär ut sig och massa sån skit... ganska tråkigt. menmen, jag vill inte vara en goz och inte klä ut mig så jaaapp. men vi hörs senare!

gårdagens



man svävar fram på gatorna när man bär converse, så grymt sköna! byxorna är från h&m, blusen från ? och jackan från ? hehe. yogan var så skön igår, varje söndag! idag vet jag inte vad jag ska göra. det finns ingen gruppträning på friskis idag och jag pallar inte gymmet. får väl plugga och städa typ, måste ut lite också, skiiiiitgott väder!

presenter





fick finfina presenter igår från vänner och familj. blev jätteglad. jag ska rabbla upp sakerna jag fick: converse, ny telefon (någon undra vilken, iphone 4s men den har inte kommit än som sagt), ansiktsmasker, body butter, fyra superduperfina nagellack och ett jättesött halsband + en nagelfil. tack alla mina vänner och min familj som gjorde min dag till den bästa. älskar er♥

grapefrukt


gott med grapefrukt till frukost! nyttigt! idag har jag nog inga speciella planer förutom att jag ska på yoga vid sex. tänker promenera både till friskis och hem. har tryckt i mig så mycket onyttigheter så det känns skönt att promenera. jaja, xx!

converse


nu är jag fjorton år, känns bra. ett år kvar till byxmyndig och att cykla utan hjälm haha! fick iallafall ett par låga, vita converse. jättefräscha och fina. och så ska jag få en ny telefon också men den måste komma först hehe. hata långa leveranstider! vi ska till knalleland om en stund, sen ska jag fika med shila&nathalie och vid fyra kommer sandra och vi ska äta och så. bra födelsedag!

vilka är ni?

statistiken går bara uppåt och uppåt och jag blir mer och mer nyfiken på vilka ni är som följer mitt liv? så om ni skulle kunna vara jättegulliga och svara på dom här frågorna...

1.vad heter ni?
2.var bor ni?
3.hur gammal är ni?

så vore det jättesnällt! puss&kram!

fredag



dom här bilderna är tagna för ett år sedan imorgon, skillnad på väder asså haha. lustigt! jaja, äntligen fredag iallafall. mormor och morfar kommer hit idag för dom kan inte komma imorgon så vi ska typ äta lite glass och så bara. kan inte ladda upp en outfit för kameran är urladdad och jag hittar inte laddaren, kasst! jaja, trevlig fredag.

good girl


idag har jag varit duktig, när jag kom hem från skolan sov jag till typ fyra sen väcktes jag av ett samtal från nathalie. sen började jag plugga och har gjort det sedan dess med undantag för att jag åt. *good girl* sån tur att det är fredag imorgon, jag är riktigt trött och sen är det ju två dagar längre helg kan man väl säga. förövrigt så fyller jag år på lördag också, yey. ska ta en fika med shila och nathalie och så ska sandra komma hit senare och käka och så. GÖTT! börjar tio i tio imorgon så ska försöka slänga upp en outfit också!

godmorgon torsdag


godmorgon! förlåt att jag inte bloggade igår, men jag var i skolan till fyra, stack hem, utvecklingsamtal halv fem till halv sex, sen äta och sen städa och plugga. inte roligaste kan jag säga! fast grey's anatomy räddade mig hehe. nu ska jag klä på mig och sen sticka till skolan, vi har sista lektionen inställd och imorgon första lektionen inställd. så vi slutar tjugo i två och börjar tio i tio imorgon! GREAT!

the o song


innan så var rebecca stella ett ganska okänt namn för mig, jag visste att hon var designer. men inte att hon var sångerska också och denna låten är ju grym, så lysnsna lyssna lyssna! give me that o heter den! xx

tbk


har haft ganska bra dag, skolan var väl helt okej. stack hem och åt lite sen stack jag och träna med ellen, wilma och vera. när jag wilma och vera skulle dra hem så såg vi att det spöregna och bara för att wilma hade luva var hon tbk... ja ni, haft en bra måndag? sitter och käkar vindruvor och facebookar, gött! xx

raindrops keep falling on my head


hela nästa vecka ska det regna, nästan lite fml känsla över det hela! vi i borås kommer nog sjunka ihop i depression inom en kort tid hahaha. nej, men våren får komma i maj annars vet jag inte vad. xx!

make it go away



är verkligen stenförkyld, nyser var femte minut och näsan rinner.... fräscht! sandra kom hit en stund och vi bakade muffins och kollade på en film, dagens höjdpunkt ungefär. för tillfället sitter jag och lyssnar på skön musik. hade tänkt försöka mig på att fota lite porträtt senare. vi får se hur det blir med det, ha en duglig lördag!

jag vaccinerar 95 barn!


© UNICEF/Asselin Unicef har ett sambete med Apotek Hjärtat och skänker 95 stelkrampsprutor till barn runtom i världen för varje blogginlägg som postas om detta så därför deltar jag gärna om att vaccinera barn mot stelkramp! Gör som jag och blogga om detta och vaccinera ytterligare 95 barn, HÄR hämtar du bloggmaterial och efter så pingar du inlägget HÄR! lycka till!!!!!

A hard day's night.

hejsan allihopa! äntligen helg, skönt. idag var jag i skolan som vanligt, fast det var ovanligt jobbigt för jag var sjukt trött utav någon anledning -.- och det leder till att man blir utskickad från so:n. smart, smart.... aja, vi slutade tidigare iallafall. sen vid halv sex tränade jag med vera, wilma och ellen. skönt! sen hem och käka lite och nu har vi haft lite mysigt. jaja, pusspuss! ni ser lite mobilbilder från veckan typ.

nya gardiner

som ni vet håller vi på att göra om i vårt rum. det är inte riktigt färdigt än. vi har gardiner och matta och sängar men vi har inte tapetserat än men det är inte så jätte bråttom med det. sen ska vi ha lite smådetaljer och så, och det blir riktigt bra. jaja, nu ska jag städa lite sen duscha, xx!

bring the pain

ska ta en låååååång dusch och sen göra lite matte. ikväll är det grey's anatomy och body of proof, jaa! igår, på desperate housewives för er som såg så dog ju mike och jag blev så jäääääääävla arg hahaha. jävla skitgubbe. jag får mindrage. haha, aja. nu ska jag plugga matte. neej duscha först! DAFUQ?

...

bloggpaus, tillbaka inom kooort!

förlåt mig

förlåt, jag har inte orkat blogga i helgen. men nu är jag tillbaka igen. så det är skola imorgon, *suck*. fast jag har inte vart helt på latsidan, jag har tränat och vart med vänner. skönt! idag ska jag träna också och PLUGGA. sen ikväll ska jag passa mina systrar för mamma och pappa ska på bio, vi ska äta chips och se en film. familytime! xx

you can not become who you want to be whilst being who you are.

gillar citatet sjukt mycket! hejhej iallafall, ska åka och träna vid sex så jag ska fylla min mp3 med musik nu. jag har mobilen också men den är så stor jämfört med min mp3 så mp3 blir lättare. jag är typ förkyld men jag har massa energi i kroppen som jag måste göra mig av med. xx

frukost

god morgon! haha, jag och mina försök till att vara nyttig. jag gjorde havregrynsgröt och det är väl helt okej, fast jag har på äppelmos och med mjölk. och jag blev genast på bättre humör när jag såg att vädret är lite bättre idag! gud vad skönt, fast jag vet fortfarande inte vad jag ska göra. men ikväll ska jag träna iallafall, fy vad skönt!

levis

¨
åååh, vill så gärna ha ett par levis, helst flera! jag ska banne mig haffa minst ett par innan sommaren och gärna fixa dom lite själv också, slita lite på dom och sätta dit nitar och spets och sånt. här i borås har vi ju emmaus man kan gå till. om det inte finns shorts så har dom jeans som man kan klippa! åh, längtar. ska fixa snart!

slapp dag

för mig är denna dag en slappdag. jag har inte klätt på mig, jag går fortfarande runt i pyjamas. egentligen hatar jag det men jag har inget att göra och jag blir konstig av vädret vi i lilla borran har. börjar bli förkyld också, bläääää! fast jag brydde mig inte om det igår och åkte och tränade. fast jag sprang bara i en halvtimme. jaja, puuuuuss!

instagram


två bilder från instagram. haha, typ det enda sättet jag kan sova på är att sätta på en tv-serie. oftast friends eller sex and the city och så vänder jag mig om från skärmen och bara lyssnar på det istället. jag somnar på tjugo minuter typ, hahah. tyvär har det varit pissväder de senasta dagarna, men vi har haft tur som haft soligt och varmt tidigare. jaja, xx! FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM SÅ FÖLJER JAG DIG! @KAAJSAAG

summer, summer

kan nog inte förklara med ord hur mycket jag längtar till sommaren! utekvällar med vänner, grilla, varberg, solbränd, shorts, bada, jordubbar,värme mm! men man får drömma på. om man tittar ut genom fönstret ser man stora grå moln och regn. men sommaren bör ju komma om ca två månader. håll ut!!!!!!!!!!!!!!

eternity

hejsan! här ser ni hur mitt hår såg ut idag, när jag hade duschat igår gjorde jag två inbakade flätor. håret blir sjukt fint i lockigt! eller vad säger ni? vad är finast? rakt vs lockigt?????

glass, chokladsås och maränger

har käkat i mig detta nyss, jäklans gott men nu har jag sjukt dåligt samvete för att jag åt det. ska fasiken träna imorgon och flera gånger denna vecka! ska nog boka upp mig på ett zumbapass på onsdag! sjukt kul träning! pusspuss!

spring

var ute en sväng nyss med mina systrar. jätteskönt väder! vi ska fortsätta nu och greja med vårat rum, ni kanske får se en liten bild sen beroende på hur mycket vi "gör" eller vad man ska säga. vi ska typ fixa sängarna nu, pusspuss!

elsas hemlighet

haha, jag är sjukt seg men jag har fortfarande inte läst ut elsas hemlighet. har inte ens kommit halvvägs. vaknade runt åtta imorse och kunde inte somna om så jag la mig och läste lite. boken är sjukt bra, synd att man inte har mer tid till att läsa. fast nu på lovet finns ju det. jaja, nu ska jag käka frukost eller något. idag tror jag vi ska fortsätta med vårat rum, skoj! puss!

act like a lady, think like a boss.

shejsan, har ni haft en trevlig påskafton? min har vart trevlig, god mat och min mammas kompis är här en sväng. .roligt! ska ta en dusch nu och sen köra syrrans zumbaspel hon fick i torsdags hehe. PUSS

påskafton




hejsan allihopa, glad påsk på er! min farmor är här och vi ska fika lite nu med glass. sen ikväll ska vi äta tacos hehe, ingen riktig påskmiddag idag, det åt vi igår. vi målade lite ägg och så innan också! men ni får ha en jättebra påskafton. synd bara att vädret är så tråkigt med snö, förra året var det ju sol och 20 + typ. vi får hoppas på varmare väder i veckan, xoxo!

let's dance


har haft en mysig fredagskväll, vi kollade på let's dance. jag missade det förra fredagen för jag sov över med mina gubbar men ikväll kollade jag och det är skitskoj. David Hellenius och Tony Irving är så roliga! och alla är ju så duktiga på dansen. Imorgon är det påskafton och jag har nog inte några speciella planer, ska nog bara ta det lugnt och äta ägg haha! godnatt!

messy room


idag hade vi tänkt fixa iordning vårat rum, det står ju en våningsäng här inne men vi hade tänkt att den skulle bli utbytt mot två enkelsängar istället. men vi ska tapetsera och skit också, men jag tror inte det blir idag så jag visar bilder när det blir klart! som ni ser på bilden måste vi först städa upp skiten. vi hörs, xx

kalas



har haft kalas för syrran, nu vill jag nog tagga ner lite och ska typ kolla på tidiga avsnitt av grey's anatomy! så ni får ha en bra torsdag! xoxo

lovely friends


vera och wilma får stå för bilden, tagen i skolan!
hejsan! äntligen påsklov nu, så skönt! kommer typ träna, vara med kompisar och sova haha. vad ska ni göra? min syster fyller år idag så om en stund kommer min mormor och morfar, min farmor är redan här och vi ska äta god mat osv! ha en jättebra torsdag!

frivilligt plugg


för första gången på länge känns det som att det går bra i skolan, konstigt nog. egentligen skulle jag tagit med mig engelskan hem men vet inte varför jag tog med matten istället? jaja, det kan väl vara bra att jobba lite. men först ska jag duscha och städa lite och sen pluggar jag väl till grey's anatomy! xoxo
btw: ni ser att jag har grejat med designen igår och idag, nu är den som den ska. ska bara fixa lite skit i menyn.

instagram för android



såg att instagram äntligen fanns för android nu,  så självklart laddade jag ner det och jag älskar instagram haha! följ mig snälla, jag har typ inga som följer mig än så snälla! kaajsaag@instagram

tisdag



här är dagens klädsel. till det så hade jag blundstone skor. blusen är från kappahl och jeansen är från h&m. jag vet inte vart jackan kommer ifrån. puss!

shila och nathalie




bara för att ni är så gulliga. ja ni som inte vet vilka dessa filurer är, det är mina homies som jag hänger med varje jäkla dag. puss på er! aja, det har vart en helt okej tisdag. fick B på matteprovet (happyfaaace) och det var chill på NO:n. snart ska jag och pappa dra iväg och träna! förresten går vi bara till torsdag denna vecka! BÄÄÄST!

vita converse


funderar på om jag ska köpa låga eller höga converse? vore kul att köpa låga för jag har inte haft det innan, bara höga. fast jag vet ändå inte! converse använder jag ju på sommaren också och då är det nog skönast med låga. så det blir nog låga haha! converse är ju så sjukt fina och passar till allt, speciellt vita! btw: ni ser den nya designen. japp, nöjd är jag!

i hate mondays


njaa, det stämmer väl inte riktigt. vi börjar sent och slutar tidigt haha! och det gick skitbra på NO:n när vi skulle skriva en labbsak. vi skulle skriva hur vi skulle göra när vi ska labba på tisdag/torsdag. japp! men vi hörs! vädret har vart väldigt jävligt idag btw, it sucks.

cornflakeskakor


godaste kakorna typ! bakade ett lass idag som sagt för brodern min fyller år, vi hade jättetrevligt. god mat och god fika! nu ska jag hoppa i pyjamas och sen kolla på en film eller något;) puss puss<3

sweet yellow


målade naglarna med en jättefin pastellgul färg från h&m. haha, som ni ser målar jag ju inte som den bästa men det går! iallafall, idag fyller min bror år så vi ska ha lite kalas för honom sen vid fyra när han kommer från jobbet. fyller 18 år gör han! grattis♥ så jag ska göra cornflakeskakor till honom sen. jaja, kram!

RSS 2.0