shower !

ska strax ta en shower ! klockan åtta är det ju top model ! gilla (Y)
vet inte vad jag ska göra imorgon :P
kajsa

mediamarkt

är på mediamarkt nu . jag skriver på en macbook air. jag o sandra är här o kollar lite bara :P var inne på en annan med photobooth men där var internet såå segt så det får bli utan bild nu :P inte kul.
kajsa :)

skolan nu !

ska dra till skolan om nåra minuter. så jäkla tråkigt. det var ju så skönt med helg, lägga sig sent. vakna sent !
längtar till sportlovet. Då får vi en hel vecka med sånt !
ska beställa smyckeshållaren idag så förhoppningsvis kommer den på fredag eller nästa vecka :)
direktlänk

städa !

är hemma från badhuset nu , måste städa sen. det är jättestökigt i vårt rum. inte speciellt kul :P
vi ska strax äta lite med (hoppas jag) . måste packa upp badväskan nu iallafall.
bild från fredags :)

badhuset.

ska till badhuset nu med sandra, mamma, frida o lisa. skojigt :)
uppdaterar mer när jag kommer hem :P

:)

ska snart äta mat, jag är suuuuuuuperhungrig ! efter det ska jag o sandra gå till stan o köpa lite godis o sen typ gå hem till nån o kolla på en film eller nått :)

bildvägg.

hittade mina fujidirekt bilder i lådan och tänkte att jag måste göra något med dom. det är ju lite tråkigt om dom bara ligger i lådan lixom. så jag satte upp dom på min garderob. inte alla men kanske 9 ungefär tror jag?...
obs: jag kan inte ladda upp redigerade bilder, nån som vet vad problemet är ? hade egentligen beskärt den här och satt autokontrast men det funkade inte att ladda upp bilden.

bloggpaus !

tror jag tar bloggpaus. har ingen lust att blogga. inga färska bilder eller nått. ibland kommer det nog upp ett inlägg men inte ofta.
ses !
/kajsa

criminal minds !

sitter o kollar på tv, det är criminal minds . fast just nu är det reklam, trååååkigt !
vet inte vad jag ska ha för mig imorgon. det får vi se då :)
kajsa

eat.

nu ska jag gå o äta. sen vet jag inte vad jag ska göra. det är ju let's dance ikväll oxå :P

baka, baka liten kaka !

har bakat muffins med frida. dom blev supergoda ! nu hade jag tänkt göra en ny design. den ska vara lite vår men ändå inte. sen när våren kommer, då kommer jag göra en riktig med färska bilder. idag är det exakt tre månader till min födelsedag och jag hade tänkt önska mig ett presentkort på nån affär där man kan köpa systemkameror , helst mediamarkt eller netonnet. det är bra affärer. kameran jag tänkt mig är ju då canon eos 1000d eller 550d.
aja , tillbaka till designen, så jag kommer ta bilder från förra våren. jag vet. lite tråkigt men har tröttnat på vintern !
vill bara bort med den, tyvär kommer den ju vara kvar ett tag men...
/kajsa

godnatt

ska lägga mig o sova nu, är jättetrött !
godnatt ♥

watching tv !

sitter o kollar på tv, sen ska jag duscha o sen plugga engelska ! kameran har laddat nu så jag tog lite bilder men ingen av dom blev bra. men hittade en gammal bild från sandra fast jag vet inte när det var. några dagar sen tror jag :)

smyckeshållare :)

kanske ska beställa en smyckeshållare från mihi.se . har ett smyckeskrin men det är jättejobbigt för det börjar bli fullt o jag handlar smycken typ hela tiden så... det är lättare med en smyckeshållare.
nu ska jag äta ! :)
formad som hello kitty. gulligt ^^

mot skolan !

ska strax gå till skolan. har fortfarande ont i ryggen fast det är liiiite bättre :P
have a nice day <3

i know !

hej !
vet att bloggen inte är så rolig just nu men jag är ju i skolan fram till 2-3 o sen efter brukar jag va med kompisar sen blir klockan typ 18 o då är jag upptagen här hemma o så kan jag bara skriva nått inlägg per dag. har mest tid för att blogga på helgen eller när vi är lediga. var iallafall med sandra idag, vi var i knalleland o kollade lite o så. snart ska jag kolla på top model (gamla avsnitt) o sen duscha. vet inte om jag skrivit det men har så j*vla ont i ryggen så jag kan inte vara med på idrotten :( asså det är skittråkigt.
Kajsa :)

skolan.

hej bloggen, nu ska jag dra till skolan. slutar tre idag och sen efter det ska jag vara med sandra.
japp.
förresten. godmorgon ! ♥

skolan o stan.

kommer lite sent med uppdateringen känner jag men bättre sent än aldrig va?
det var ju skola idag så aa, slutade två och sen gick jag ner till stan med wilma, hon skulle kolla efter en grön klänning och jag skulle köpa en almanacka för min gamla är borta !
har inga bilder idag.. :(
/kajsa

seeegt !

internet här hemma är suuuupersegt så uppdaterar inte mer idag.
ska strax äta lite kvällsmat, känner mig lite småhungrig. skola imorgon då ... inte kul !
godnatt ♥

sandra.

ska till sandra nu :) vi ska ta kort . vi gjorde det igår med så här kommer en bild :P


iväg.

vi ska strax iväg. jag ska panta några burkar jag har och sen ska vi till bokia och köpa ett födelsedagskort och skicka iväg för vår kusin fyller år imorgon. var ute lite med frida innan så här kommer ett par bilder :)



ha en bra söndag /kajsa

gott !

vanknade för cirka en timma sen kanske o har tagit en dusch och plockat upp lite kläder och nu tog jag datorn och satte mig i fåtöljen och bloggar. har kollat lite bloggar, har tre stycken kvar att kolla .
idag till frukost ska vi äta amerikanska pannkakor. det är den godaste frukost jag nånsin ätit ! älskar pannkakor (L) sen ska jag gå ner till city och göra en grej o sen gå ut med frida annars får jag inte påfyllning på mobilen. så vi ska åka lite pulka sen :)

morgonhälsning från mig.



godnatt.

ska sova nu. ligger i sängen o har kollat på jersey shore o kollat lite bloggar o sånt men är så himla trött så nu ska jag sova ! god natt <3

stan.

hej !

var i stan nyss o köpte lite pennor o sudd till skolan. köpte lite godis också så ska nu byta om till mjukisbrallor o äta godis o spela sims 2 :) tog lite bilder också så här kommer tre av dom.


fick en bra bild även om skärmen är helt sönder.

stod o lekte med fridas nalle o kastade upp den i luften. man ser fridas ben på bilden oxå :)

solen var framme, och det var jätteskönt :)

morgontrött.

god morgon alla läsare !

vaknade rätt så tidigt idag, redan vid åtta. inte så skoj enligt mig. sen låg jag i sängen i hopp om att kunna somna om men icke sa nicke. det gick inte så jag gick upp och bara gick runt här hemma. satte mig o läste lite. lekte med frida osv. sa till mamma och stina på sjukhuset igår att jag skulle städa vårat rum innan dom kom hem så jag började när vi kom hem igår men orkade inte sen så får la sätta igång nu. det är inte så mycket.

oj, det skulle egentligen inte blivit så långt inlägg. ojsan ^^


måste nog rengöra min skärm på datorn eller vad tycker ni ? ....

min kväll :)

sitter o kollar på let's dance nu men ska nog inte kolla för det är tråkigt nu. eller jag ska fortsätta vara i vardagsrummet men ska installera på sims 2 samtidigt o spela lite :)

så det är min kväll :)




sjukhuset.

ska snart dra till sjukhuset med pappa, lisa o frida. vi ska hälsa på mamma o stina. hon har opererat sig nu o jag saknar henne ! hon är min lilla gulleplutt (L) det är skönt att det är fredag idag iallafall. ska chilla hela helgen typ. ska till stan imorgon med pappa o marcus o mattias för dom ska köpa byxor så jag har lite pengar för jag behöver köpa pennor o sudd till skolan ! har typ inga.

liten uppdatering från mig :)

bild :P


i badrummet :)

tänkte visa lite grejer vi köpte till vårat badrum igår på lagerhaus för vårat som är närmast oss är skittråkigt.

en liten rolig ankmatta :)

ett duschdraperi :)

tvålpump :)

och till sist en liten bild på moí !

ska strax ta en dusch o sen sätta mig med engelskaläxan ( glosor + text + oregelbundna verb ) fast kan det redan , ska bara repetera det. sen ska jag nog städa lite här i rummet för det är stökigt. eller så gör jag det imorgon... hmmm, får se sen.
imorgon ska min lillasyster till sjukhuset o operera sig o hon kommer nog hem på lördag så det ska vara rent tills hon kommer iallafall :)

var det gulliga grejer vi köpte eller ? :D

virus !

om ni undrar varför jag inte uppdaterade igår så var det för att jag fick virus på min data o jag blev skitskraj så jag sprang till pappa. och sen skannade jag datorn och den hittade 38 virus ! så pappa sa att jag skulle stänga av den så kunde han installera om den imorgon så nu är den ominstallerad MED virusprogram på. hade glömt att aktivera det innan så det var därför.
skolan var okej. det kom ju ett inlägg innan som jag skrev i datasalen. var tvungen att skriva det snabbt för vi får inte vara inne på typ bilddagboken eller nått sånt ni vet o så gick dataläraren runt o kolla så var han vid nåra andra så jag passade på :)

igår var jag i knalleland, o köpte gympaskor, pumashorts (till idrotten) o en sportbag o jeans.
köpte ljusa jeans som jag skrev i ett tidigare inlägg att jag ville ha ljusa grejer nu istället för tråkiga mörka :/

detta blir ett bildlöst inlägg :(

i skolan :D

är i skolan nu o vi har data :) det är skoj. vi ska snart visa upp våra bildspel :)

skriver när jag kommer hem. detta är sista lektionen :P

bild som fanns i min mapp. djurparken i fyran med skolan :P


skittrött !

är skittrött, vet inte varför men det är jag iallafall. idag fyller min mamma år så klockan sex ska mormor och morfar komma hit och vi ska äta lite tårta o så. ska strax sätta mig o göra lite läxor. det är en grej som jag missade förra veckan eftersom jag var sjuk. det är ett papper med frågor om judendom o sen en miljögrej.
bild jag tog nyss :)

wilma :)

har typ mest spenderat dagen i skolan och efter det med wilma. vi var hos henne o fotade. vi skulle lagt över bilderna på datorn och så trodde jag att jag hade mitt usbminne med mig men det hade jag inte så vi får lägga över bilderna nån annan dag. kommer iallafall visa dom. tog asmånga kort. wilma har en canon eos 1000d och den är jättebra, vill ha !
satt o kolla igenom gamla marjabilder jag hitta på ett gammalt usb så här kommer en bild :)
vi hade dragkamp med mejder. haha vi hade typ gått ute utan skor så vi hade skitsmutsiga strumpor, som ni kanske ser :P

sista inlägget.

ska gå och duscha nu och sen sätta mej med matten och göra ett par uppgifter. efter det ska jag nog titta lite på tv.
innan sprang jag snabbt bort till sandra och hämta min halsduk jag glömde igår.
två bilder från när jag hämta halsduken (mobilkameran)
superdålig kvalité och minibilder men....

trött.nu

är så jäkla trött ! sov så jäkla dåligt inatt. måste ta mej bort till sandra sen och hämta min halsduk jag glömde igår.
idag har jag inte tänkt göra nått speciellt faktiskt. det orkar jag ändå inte haha ! joo, måste göra läxor o duscha.
bild från igår.

godnatt :D

är hemma från sandra nu, vi hade jätteskoj. ska gå och lägga mig o kolla på jersey shore nu.
två bilder från dagen :)

sex and the city 2

jag har vart i stan med sandra , vi köpte lite frukt och grejs för efter jag ätit ska vi hem till henne o äta o kolla på sex and the city 2 ! vi hade askul i stan, skratta asmö åt ingenting !
men här slänger jag in en bild på sandra som jag tog för nåra minuter sen :P

godmorgon :D

hejsan !
vaknade nästan alldeles nyss. nu ska jag nog kolla lite på TV. Måste börja med läxor sen , har gjort engelskan så nu ska jag göra matte och det är mycket jag ska göra. Så det känns inte så kul. Men kanske ska vara med Sandra sen lite också... :) har inte vart med nån alls på skitlänge. ååh, jag känner mig så osocial.
Kajsa
jag kanske ska göra en ny design idag, eller så tar jag hjälp av nån. den kommer nog inte vara så komplicerad.

jersey shore.

Har legat i sängen och kollat på Jersey Shore på datorn. Det är så roligt för det är svartsjuka och bråk jättemycket !
Ska snart gå och lägga mig, ska nog kolla på lite mer Jersey Shore för jag vill inte somna riktigt än. Har ju haft ont i magen innan men det har gått bort nu. Hade verkligen ont när vi kollade på Let's Dance men för några timmar sen gick det över så vi får la hoppas det håller i sig. Som jag sa innan blir det nog mest läxor imorgon men jag tror jag ska vara med Sandra. Vi har inte vart på jättelänge känns det som ... :P

let's dance !

Sitter och kollar på Let's Dance och äter popcorn, juleskum och julmust. Förlåt för zero uppdatering men var inte heller i skolan idag utan låg mest i sängen hela förmiddagen och sen bakade jag kladdkaka och pollykaka med stina.
Pollykaka är typ som en kladdkaka med pollygodis på.
Måste göra läxor, läxor och mera läxor imorgon. Lisa tog hem idag så är jag redo för skolan på måndag.
plugg, plugg !

dusch.

ska ta en skön dusch nu och sen kolla på tv eller sitta vid datorn. kanske läsa lite mer engelska kanske?
ska ta o ringa sandra sen för att se hur hon mår. hon skulle inte till skolan imorgon tydligen så jag ska se om jag kan fixa lite läxor åt henne. vi har våra klassrum bredvid varandra.
no pic today

allmänt !

ska sätta mig och öva lite mer på engelskan. jag går nog till skolan imorgon iallafall. kan behöva få hem lite läxor o sånt som jag kan göra över helgen. nyss fick jag ont i huvudet fast det var nog bara för att när jag skulle sätta mig i sängen så studsade jag så mycket att jag flög upp och slog i huvudet ( sover i en våningsäng och jag är underst om ni förstår vad jag slog i huvudet i) medans jag gör läxan ska jag ha på ett avsnitt av 16 and pregnant. kollar på det på mtv :D
mitt hår ser lite puckat ut men jag har inte borstat det eller nått idag.

hemifrån !

längtar till man får flytta hemifrån och inreda en hel lägenhet själv ! gud va kul ! allt i sin egen stil. fast om man ska ha lixom lyxigt måste man ju ha väldigt mycket pengar ! haha, jag vill ha ett kylskåp med ismaskin ! :)
så fint !
var hemma från skolan idag också. igår kväll hade jag skitont i magen och tyvär var det så när jag vakna idag också. men nu har det gått över så vi får hoppas att det håller i sig. det är inte så lång skoldag imorgon heller.
jaja !

läxa.

ska göra min engelska läxa nu. glosor och text. tråkigt ! sen ska jag duscha och sen bara ta det lugnt. tror jag ska till skolan imorgon. har fortfarande lite småont i magen men tror jag kan gå till skolan ändå.
kanske ska ringa sandra sen med för att se hur det är med henne. hon är oxå sjuk :/
engelskaboken med hellokitty omslag :D

tv.

sitter o kollar på tv. satt och bläddra mellan kanalerna och vi har så många. men det är bara för att vi beställde nåra nya kanaler och så fick vi alla gratis i en vecka. super ! så jag bläddra lite o hitta fashion tv ! gick in direkt och så var det en visning. det var en outfit som var så jäkla snygg att jag dog. kommer inte ihåg vilken designer men aja.
det var en chockrosa tubtopp, leopardbyxor, senapsgul kavaj och skyhöga pumps. kajsa vill ha !
så nu ska jag fortsätta bläddra efter nån rolig kanal med nått roligt program.
just nu är det visning för yves saint laurent !
jo, på femman är det desperate så det ska jag kolla på :D
kajsa ♥

spel !

stannar hemma en dag till för när jag vakna imorse hade jag jätteont i magen igen ! inte kul :(
ligger i sängen och kollar på tv och ska spela lite spel på datorn :D det suger att va sjuk, tycker inte ni det?
så japp.
konstig bild, ja vet :D

trött !

är trött nu så jag ska ta en varm och härlig dusch, klä på mig pyjamas och slänga mig i soffan och kolla på tv.
vet inte exakt vad jag ska kolla på. får la zappa lite mellan kanalerna innan jag hittar nått.
iallafall, tror jag kan komma till skolan imorgon. vill gå för det är drama och vi har några veckor kvar, sen ska vi spela upp den ! åå det ska bli så kul :)
sorry att jag inte har några bilder. men har inget att ta kort på just nu. jag är ju sjuk också så ... :(
tänkte ladda upp en gammal bild på mej som liten men det går tydligen inte just nu ...  :/
kajsa ♥

filippas tävling :D

Hej !
Är med och tävlar i Filippas tävling där man kan vinna en fjärrutlösare till antingen Nikon, Canon , Olympus eller Sony. Som ni vet har jag ju ingen systemkamera men kanske ska få en så det är lika bra att ha en !
Direktlänk till tävlingen hittar ni här: FILIPPA . Sidan där vinsten kommer ifrån har ni direktlänk här: JOHANPIXELS.SE .
Det är en fototävling så här är min bild !
den hör lixom ihop med vintern tycker jag. kala träd och massa snö !

grejer för våren !

här är lite grejer från gina jag gärna skulle vilja ha till våren. fast det finns ju såklart jättemycket mer grejer i andra affärer.

hemma från skolan !

stannade hemma från skolan idag. hade otroligt ont i magen av en viss anledning och väldigt ont i huvudet.
åt lite omelet (stavning)  innan så jag mår lite bättre nu, tur ! ska strax kolla på en repris av top model.
har mest legat i sängen hela dagen och försökte bli bättre.
samtidigt som jag kollar på top model ska jag kolla lite på vårdmode 2011 på internet o se om det är nått man kan inhandla. nåra blusar, en ny jacka , nån t-shirt , en kjol och ett par nya jeans skulle inte sitta fel.
kajsa ♥

mår dåligt ! :S

ska gå och lägga mig nu. mår jättedåligt. hoppas jag mår bättre imorgon !
ville bara säga godnatt ♥

sandra

hej !
var med sandra idag. vi var bara hemma här hos mej o chilla. typ satt lite vid datorn o kolla på TV.
nu vet jag inte vad jag ska göra. eller jo, jag ska kolla på tv. men sen vet jag inte. måste nog städa lite eftersom ellen, vera och wilma ska vara här imorgon tror jag. fast jag gillar inte att va hemma hos mej med kompisar. det är roligare hos andra :D
jag & sandra.

godnatt <3

nu har jag duschat och bytt sängkläder och ska snart gå och lägga mig. ska kolla på lite tv eller läsa först.
kanske kan blogga imorgon bitti .
kajsa ♥
webcam bild när jag satte på rena sängkläder.

teen mom.

ligger i sängen och kollar på teen mom. sen efter det måste jag byta sängkläder och sen duscha. sen kanske jag bara slappar lite. har bestämt mig för att gå och lägga mig klockan nio idag. så japp. idag har jag inte gjort nått speciellt idag. bara tagit det lugnt !
gammal webcam bild :P

regn, regn regn !

det har regnat hela denna jäkla dan ! gud va tråkigt lördag. ingen uppdatering idag, jag vet men har inte haft lust att blogga. har vart hos mormor och morfar och fikat och sen bara vart hemma. ska iallafall gå och lägga mig. är skittrött. imorgon ska jaggå och lägga mig klockan nio har jag bestämt ! kommer verkligen inte kunna sova.
godnatt ♥

vad ska jag skriva som rubrik?

vet inte vad jag ska skriva som rubrik ? gud vad jag suger på det ! a ja, nu sitter jag och chattar med sandra och kollar på desperate housewives. är trött idag så jag ska lägga mig snart. buhu, ingen 2 and ½ men ikväll! :(
kanske ska kolla på en film eller läsa lite.
godnatt sötnosar ♥

let's dance !

nyss åt vi tacos och det var jättegott. ikväll börjar ju let's dance och det ska jag kolla på . det gör jag alltid.
vet inte vad jag ska göra i helgen, skulle vara med wilma på lovet men det har inte blivit av men jag får se. annars kan vi nog vara nästa vecka.
paren som tävlar :P

har trök !

Har jättetråkigt just nu, har spelat Sims ett tag men jag tröttnar efter nån timme. Kollar på Top Model men det är slut sen , får la ta och städa lite här i rummet. Internet funkar inte på min dator igen och pappa är inte hemma och kan hjälpa mig så jag sitter vid den stationära nu :P
ingen bild nu :)
snart börjar skolan igen , NO !

min blogghörna.

Hej !
Vaknade för en kvart sen typ och låg sen bara och gotta mig i sängen. Nu är det slut med det. Hade tänkt blogga mer igår men så funkade inte internet. Men nu fixade pappa det :) Mamma, pappa, lisa och frida ska åka skridskor och marcus och mattias är inte hemma, vet inte vad jenni ska göra. tror stina ska va hemma också.
tänkte visa er min lilla blogghörna. jag sitter jämt där och bloggar. aldrig nån annanstans ! hehe !
fluffar upp en massa kuddar och sätter mig med datorn i knät :D

p.s . gissa om jag kollade på 2 and ½ men igår ? såklart !


mina gosedjur också ♥

vad ska ni göra idag då ?

soffpotatis -det är jag !

jag känner mig som värsta soffpotatisen idag. hade pyjamas på mig till fyra trettio - normalt va ? men inte längre.
har klätt på mig mjukisbyxor och en t-shirt så känner mig lite fräshare nu.vi ska snart äta lite mat. potatisgratäng idag, gott ! :P måste verkligen börja lägga mig lite tidigare annars kommer jag få problem på måndag. har vant mig vid att gå och lägga mig typ två-tre varje dag och vakna elva-tolv och det går ju liksom inte ihop med skola...
ska försöka att INTE titta på 2 and ½ men ikväll men det kommer INTE gå, verkligen inte !
vet inte vad jag ska göra nu, kolla bdb, fb och lite bloggar :)
fresh pics !

jag hade sovmorgon !

om ni undrar varför jag inte bloggat idag är det för att jag sov till kvart i tolv, sen gick jag bara runt här hemma i pyjamas och sen duscha jag, åt lite frukost, städade och nu sitter jag här i sängen med datorn och bloggar och läser bloggar ! Efter jag duschat tog jag bara på mig en annan pyjamas så jag sitter fortfarande i pyjamas men ska klä på mig andra kläder när jag spelat. För jag ska spela Sims 2 nu ! ♥

trött !!!

nu är jag skittrött och har ont precis nedanför magen på min högra sida. åh, fy helvete. kan knappt gå.
undra vad det är ? kvart över är det 2 and ½ men som ni vet att jag brukar kolla på. Om jag inte ska göra nått speciellt imorgon kanske jag kan göra en ny design : har tröttnat på den och hela vintergrejen och snö o skit ! bort med det och in med färg och vår , sommar !
godnatt sötisar ♥
två bilder från marja i somras ! (marja är sandras mammas kompis i ulricehamn som vi brukar åka till nåra gånger per år)

trött.

är trött, även om jag typ inte gjort nått idag. har spelat sims ett tag nu men har tröttnat. ska spela wii !
ska installera på webkamera programmet men orkar inte just nu. ikväll ska jag äta lite chips för det är ju trettondagsgrejen eller nått ?
/kajsa

sims 2

Sitter och installerar på Sims 2 och massa expansions. Jag har det vanliga sims 2 och så håller jag på att installera 14 expansions :) jag är värsta sims-fan ! Senare ska vi äta hemmagjord pizza. Som jag åt förra gången med kyckling , curry och ananas ska vi göra nu ! den var sjukt god !
ha en trevlig kväll ♥

ny data :D

har bytt data med pappa. denna är mycket roligare för den har bättre grafikkort och då kan jag ha sims på den här !
ska installera på det om en stund, nu kollar jag på gamla avsnitt av top model.
så ser den ut ;)

5 januari, mmmmhm.

Vad ska man göra den femte januari? jag ska nog bara slappa. har suttit och slappat och spelat sims 2 rätt så länge nu. har också kopierat över mina bilder och filmer till hårddisken för jag ska byta dator med pappa igen :)
han har snyggare dator ^^
puss puss ♥

godnatt ♥

Ska gå och lägga mig nu, kollar på 2 and ½ men. Som jag brukar göra varje kväll. Det är så skoj !
Kanske ska fota självporträtt imorgon, kul ! Fast jag lägger bara upp dom om dom blir bra. Det blir svartvitt !
Kajsa ♥

A shot at love !

Kollar på A Shot At Love Whit Tila Tequila på MTV just nu. Det är skoj för att alla bråkar typ, HAHA !
Vet inte vad jag ska göra imorgon. Skulle vara med Wilma nån dag i veckan men vet inte när. Ska smsa henne sen.
Tio i elva ska jag kolla på Criminal minds. Det brukar gå repriser på kvällarna. Sen tolv ska jag kolla på 2 and ½ men.
t
jag just nu, bloggar samtidigt som jag kollar på TV.
får se om jag bloggar mer ikväll, isåfall säger jag godnatt ♥

sims 2

Ska spela Sims 2 nu. Innan som jag skrev skulle vi åka till ishallen och det gjorde vi. Det var den första skridsko åkningen på hela denna vinter. Var lite vinglig i början men sen började det ta fart ! Typiskt mig så glömde jag kameran också så jag är ju smart. Men sen kom jag på att jag hade mobilen i fickan så filmade lite med den när Frida åkte. Mm, det var en liten uppdatering från mig.
Ha en bra kväll allihopa :D<3

skridskor !

Nu ska vi iväg och åka skridskor, men jag måste bara blåsa håret först. Duschade innan :P
Inga bilder men kanske sen :)
//Kajsa ♥

take a shower.

Nu ska jag ta en dusch. Är inte särskilt trött så jag har ingen aning om vad jag ska göra efter det. Kanske spela lite Wii eller nått, kanske plocka lite bland grejer, städa i mina lådor. Nått sånt.
Som jag sa i förra inlägget sa jag att jag inte kan fota pga att jenni har minneskortet och tyvär har jag inga fler (hade ett till innan men jenni fick det till sin kamera, det var det som inte funka)
jaja, uppdaterar säkert en gång till idag.
/kajsa ♥

slappar !

Sitter i sängen och slappar nu, ska kolla på criminal minds tills vi ska äta. Är hungrig och därför har jag ont i huvudet också. Har verkligen bloggtorka och därför är bloggen så tråkig just nu. Jag ber om ursäkt för det. Men jag har inget bra att fota med eller nått. Kan se om jag kan fota självporträtt eller nått nån gång. Eller kanske fixa upp ett videoinlägg. Det skulle vara nytt här på bloggen :P

Har inga bilder idag för Jenni (min storasyster) ska iväg idag så hon ska låna mitt minneskort för hennes funkar inte.

Kramar Kajsa !

Bild från innan.


handla.

Nu ska vi åka och handla, har inget att göra idag så jag kan la lika gärna hänga med. Får se vad jag gör sen, resten av dagen alltså.

Ha det gött !


hade inte gjort iordning mig här än , hehe :P

godnatt.

Går och lägger mig lite tidigare än vad jag gjort andra dagar. Har oftast lagt mig vid två-tre tiden då men det pallar jag inte idag. Kollar på CSI som går på femman. En grej ni inte vet om mig är att jag älskar kriminal serier. Det är så spännande !


godnatt bild <3 Som ni ser har jag glasögonen på mig. Behöver bara dom när jag ska titta eller läsa nånting på långt håll. Eftersom tv:n är rätt så långt borta behöver jag dom för att kunna läsa texten ! Vill hellre ha linser.

home again !

Har precis ätit lite mat . Har städat nu så jag ska dammsuga om en stund. Sen ska jag spela Wii !
Sen ska jag inte göra nått mer idag, baaara slappa ! är jättetrött. mamma väckte mig elva idag men jag skulle behövt sova lite mer känner jag.
Har ingen bild för er idag !

badhuset .

Ska till badhuset med familjen och Sandra idag. Kuuuul ! Ska stå massa på händer och göra kullerbyttor. ÅÅÅH, älskar vatten ! Så nu måste jag bara klä på mig. Sandra skulle hem till sin mamma först och leta efter en annan bikini. Sen ska vi gå. (jag och sandra går och resten åker bil)
packat och klart :P

haha !

trodde aldrig att jag skulle vara uppe så här länge. Blev lite piggare senare. Men ska lägga mig och sova nu, först kolla på lite TV tror jag. Om det är nått bra.
Godnatt (L) (alla sover la säkert redan, haha )
Kajsa

trött!

nu är jag jättetrött, inte för att jag ansträngt mig idag men man kan vara det ändå.
Kollade på Fångarna på fortet hos Sandra innan. Såklart man kollar om Foki är med, synd att dom inte vann :(
Ska ta en varm dusch och sen lägga mig och kolla på TV eller film sen. Såg att Mamma Mia går nu så jag kanske kan lägga mig och kolla på den. Har sett den på bio innan med Wilma :P
Går inte att ladda upp bilder ? :/

blogg.

Ska starta en fotoblogg med Sandra, där det bland annat kommer vara många videoinlägg. Vi har redan gjort två-tre stycken som kommer upp sen. Kommer blogga på båda , så oroa er inte. Innan var vi också ute och fotade för headern . Jag nämner namnet när vi är färdiga. Vet inte om vi blir färdiga idag. Det får inte vara slarv. Vi har drygt en timme på oss eftersom min mormor och morfar kommer hit ungefär 17.30 . Men sandra har inte kommit än så jag sitter här och väntar. Har tyvär ingen bild men sen kommer i nästa inlägg.
Ska ni kolla på fångarna på fortet ikväll då bloggarna är med , bland annat Foki är med ?



sandra :)

ska vara med sandra snart. vet inte vem vi ska vara hos eller vad vi ska göra. ska ta med kameran och mobilen, så vi kanske ska fota lite. det är kul att fota ! nu ska jag verkligen ta tag i sparandet och senare ska jag se om det är nån som vill ha hjälp med nått här hemma så jag kan få lite pengar :)

bloggmejl.

Hej !
Nu har jag skaffat en bloggmejl eller MSN för alla er som vill eller behöver kontakta mig. Men skicka bara till den då det gäller ENDAST bloggen eller liknande. Msn kommer jag använda då det kanske är frågestund fast typ online kan man säga... eller vet inte om jag kommer använda den så mycket men jag får se. Den heter [email protected] men jag ska skriva in det i menyn sen :D Ska strax äta lite gröt till frukost. Det hjälper mig att starta. Idag tror jag jag kommer pilla med en ny design och förhoppningsvis blir den klar. Vill inte ha vintrigt längre utan mer vår typ ! Har tröttnat på vinter nu. När vi skulle skjuta raketer igår så regnade det ute !
Inte kul....
en liten morgonbild :)

2011

Nu är det 2011, det känns iallafall inte som det. Ska snart lägga mig och sova. Kanske kolla på en film eller nått. Är riktigt trött. Såg nyss att det var Jurrasic Park på ettan så det ska jag kolla på:D
Uppdaterar mer imorgon :D

RSS 2.0