torsdagskväll

hade en rolig torsdagskväll igår med shila och nathalie. det var helt packat med folk, hörde att det var publikrekord. men inte så konstigt eftersom att loreen var där, det var grymt bra! vi lyssnade och gick runt lite. och vi hade ganska tur med vädret också, inget regn iallafall, var ni på torsdagskvällen? ni som bor i borås iallafall hehe.

korall

jag och mamma var i knalleland en sväng i söndags och vi kikade in en sväng på cubus som jag nästan aldrig handlar hos. och där mitt framför ögonen finns ett par shorts i den färg jag letat länge efter. när man såg prislappen blev man ju ännu gladare, 150 spänn! kap, marsch till provrummet och sen direkt till kassan!
 
anledningen till ingen uppdatering är för att vårat internet legat nere i två dagar och när jag försöker logga in på mobilen står det fel lösenord, fast att jag verkligen har rätt.

midsommarklädsel

här ser ni hur jag såg ut under midsommar. var verkligen tvungen att kapa huvudet, jag såg hemsk ut haha!  kläderna är från laredoute, för ca 1-2 år sedan. idag har jag slöat ganska mycket men halv sju stod det träning på schemat med ellen, vera och wilma. skönt! imorgon ska jag rensa och städa ur min garderob och eventuellt träna, pusspuss!
 

midsommar

hade en toppenhelg i varberg där jag firade midsommar. jag firade med familjen denna gången, det är ju mysigt också. vi grillade och umgicks. blev bara riktigt jäkla besviken på vädret, regnade nästan hela dagen. idag var jag i knalleland med min mamma en stund, jag köpte ett par shorts i en superfin färg och ett par nya träning/löparskor (äntligen), antingen fotar jag av det senare eller imorgon. jaja, ha det bra!

nyttig frukost

på sommarlovet har man tid för att göra sig en god frukost och det gjorde jag idag. satans vad gott det var. vaniljyoughurt med blåbär och vaniljmüsli toppat med banan, mango och hallon. och ett glas äpplehallonjuice. bra start på dagen!

nya blogg.se

var lite förvirrad om att många skrivit om nya blogg.se men jag själv såg inga förändringar men när jag loggade in nyss så såg jag att även jag fått det. det är ganska rörigt men man får väl lära sig. jaja, jag ville väl bara säga det, uppdaterar mer senare. xoxo!

sexy sweaters


har ni inte kikat in på sidan sexy-sweaters.com så gör det nu! dom visar sjukt snygga tröjor. jag valde ut fyra favoriter. om det inte varit så att det inte gått att beställa ännu så skulle jag göra det på momangen. fy fasiken vad snygga, tänk med ett par tighta jeans, svarta converse och en sån här go tröja. världens enklaste och skönaste outfit!

ny dator

hejsan, jag har en ny dator så nu håller jag på att fixa med den, installerar sims också samtidigt så det är väl vad jag kommer ägna min lördag åt haha. jaja, pusspuss!

studenten 2012







här kommer lite försenade bilder från fredagen. det var en jättebra dag, hade nog egentligen firat sommarlovet med vänner men det var jättekul med familjen också. mammas och pappas kompisar kom och deras barn och det var jättetrevligt, vi spelade badminton, åt gott osv. tog dessvärre inte så många bilder men oroa er inte, ni kommer få se mycket bilder från sommaren. det enda som fattas nu är vädret, moln och kallt får mig att bara vilja ligga i sängen. en fördel är att jag har tid för att träna då hehe, vi hörs senare, XX

fläta


igår tog min syster studenten (bilder senare) och det var skolavslutning så nu är det äntligen sommarlov! jag gjorde denna sortens fläta på min lillasyster, en utåtbakad över huvudet, blev ganska bra för att vara första gången, eller vad säger ni?

sveriges nationaldag

hejsan allihopa! bloggen står tom lite då och då men jag antar att det kommer vara så under sommaren. men jaja. idag är det nationaldagen, jag tycker väl inte det är något jättespeciellt så vi ska bara fika lite sedan. Vi hörs guys! btw: igår var allra sista avsnittet av desperate housewives, jag grät som ett litet barn. :(


kärlek


var ett tag sen jag började lyssna på rebecka och fiona men måste bara säga att dom är så sjukt grymt bra. ni som inte lyssnat, GÖR!!! var lite smått förbannad att jag missade deras spelning på liseberg som ligger relativt nära men brist på tid satte stopp för det. det kommer nog fler chanser, iallafall ni som inte lyssnat, GÖR NU!!!

1 juni 2012

idag är det första juni, men det känns verkligen inte som det. det är kallt och blåsigt. usch! här ser ni en bild på dagens, blusen är från gina!


RSS 2.0