DAGENS BLOGG


Hej och gokväll gott folk.

Hejsan.

Sorry för ingen uppdatering under dagen. Har inte suttit vid datorn. Har gjort matte en stund och tittat mycket på TV men jag hoppas kunna gå till skolan imorgon. Saknar mina vänner.
Pappa har en systemkamera fast en med film i så den ska jag använda att fota med nu i höst och jul men behöver film då. Sen lägger jag in dem på framkallning och gör kanske en fotovägg eller nått. Får se.
Ska plocka upp ännu mer i rummet nu.

Gokväll och glöm inte Idol 20.00


Buuuuhuuuu.

Godmorgon alla läsare.

Trodde verkligen att jag kunde gå till skolan idag men icke sa nicke. Det får la bli imorgon istället. Jag tänkte precis gå utanför ytterdörren men då tänkte jag: Äh jag kan ju ta en alvedon och så samma att jag såg helt slut ut och kände för att bryta ihop och mamma tyckte att jag skulle vara hemma idag med men då blir det la imorgon jag kommer till skolan. Lisa min lillasyster skulle hämta läxor... :)

Kajsa :)


dusch och idol.

Gokväll !

Snart måste jag plocka upp lite kläder som jag har slängt ner på golvet . Oops. Sen måste jag duscha. Och sen om det blir nån tid över till klockan åtta så får jag la städa ännu mer . För klockan åtta börjar ju idol. Hann inte med nån design idag utan det får bli nån annan dag. Antingen imorgon eller i helgen. Jag gör när jag har tid. Vill ha svartvitt tror jag. Sen när det blir jul kör jag nog på rött. Det blir frammåt november-december. Tänkte göra ett videoinlägg men kameran krånglar så det blir ingen bild heller. Men nu kanske jag kan sätta in en snabb design, en som går på 10-15 minuter. Fast det blir en riktig enkel med inga bilder.

Okej ha det så bra nu och kolla på idol klockan åtta.


bokeh

Hej !

Min blogg måste typ ha återställts för när jag skulle kolla den såg jag att det stod "välkommen till min nya blogg"
och jag bara whaaat . Men skit i det, får la börja blogga om på nytt. Satte bara in den här designen just nu men ska fixa och trixa på en ny nu och det ska bli helt nytt. Jag är fortfarande sjuk men förhoppningsvis kan jag gå imorgon.
Fotade lite bokeh innan och dem fotona blev rätt så bra, har inte fotat bokeh innan. Tittade in på tinkerbella.blogg.se för att få lite tips. kolla in där om ni vill få lite tips angående foto. Nu när jag känner mig lite bättre ska jag kanske städa lite.

Ha en bra dag !









Sådär. Vad tycker ni ?

Även bilder på mina skor och min blus.





Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0