höst/vårkängor !

har satt på höst/vår kängorna igen ! det är hur varmt som helst med mina vinterskor. i slutet av mars köper jag ett par converse. har dock inte bestämt mig för vilken färg än. nån ljus och fräsh färg. då kommer jag också inhandla ett par snygga byxor. ett par chinos tror jag :D

snart top model !

 

/kajsa


??????????

kommer aldrig på en bra rubrik, jag är verkligen en kanonbloggare :P ska kolla på vänner nu , sen ta en dusch. sen får vi se. får la hitta på något fram till åtta.

sen är det ett dubbelavsnitt av top model , happyface ! :D

 

/kajsa


nytt med bloggsvar !

eftersom ingen har anmält sig än till bloggsvar gör jag nya regler som är mycket enklare så nu hoppas jag att ni deltar !

detta gör du:

* kommentera i detta inlägg att du är med och tävlar och glöm INTE epostadress !

det var lixom det enda. man kan anmäla sig själv fram till midnatt på torsdag 3 mars så utser jag vinnarna på fredag 4 mars !

 

lycka till nu ! (jag lottar ut vinnarna ! :D )

 

/kajsa


tjalla la !

sitter och kollar på gamla avsnitt av vänner :) det är så roligt. nått skoj som hände i skolan var att vi har fått brevvänner som bor i Vermont, USA. fast jag har en kille som brevvän. han heter nick (nicholas) . vet inte när jag ska svara på det brevet :P

ska sitta kvar ett tag och kolla på vänner sen måste jag ta itu med matteläxan.

/kajsa ♥

 


webkamera bilder :)

tre webkamerabilder på mig ! :) haha, har tid över så...
ska dra till skolan om ca en kvart typ. bild och musik står på schemat idag (astråkigt)
men här var en snabb uppdatering från mig :)
men hörs när jag kommer hem !
/kajsa ♥

go'kväll !

ska plocka upp det sista av mina grejer som ligger i rummet och sen kolla lite vad jag kan ha på mig imorgon. är en väldigt morgontrött människa så jag hatar att stå och rota i garderoben på morgonen ! om jag inte orkar det nu så går jag upp en kvart tidigare imorgon :P

min nya fina lampa så jag äntligen kan läsa igen ! :D

godnatt /kajsa ♥

 


bloggsvar: tävling !

haha, kom på att jag hade bloggsvar :) så jag har faktiskt tre inbjudningar så jag kör en tävling där ni kan vinna en bloggsvars inbjudan ! :D kul va ?

Här kommer vad du måste göra! OBS : man måste ha en blogg såklart för att delta !

*Skriv ett snabbt inlägg på din blogg och skriv att du är med och tävlar och länka till min blogg ! länka sen till det inlägget i kommentaren ni ska skicka !

*Kommentera detta inlägg med vad din blogg handlar om , GLÖM INTE EPOSTADRESS ! om ni redan har bloggsvar och vill ge till en vän/familjemedlem så skriv dennes e-post adress i din kommentar och skriv att jag ska skicka inbjudan till den epostadressen !

Jag utser dom 3 vinnarna 6 MARS (söndag) !

SÄTT IGÅNG OCH ANMÄL ER ! ♥

/ Kajsa !


lugn kväll :)

ska ta det lugnt nu resten av dagen. har fram till klockan åtta på mig att städa rummet o duscha. så det hinner jag. för mej tar det typ 10 minuter att duscha bara så. pappa ska sätta upp sänglampan sen och så köpte vi en gullig almanacka till vårt rum som han också ska sätta upp ! imorgon är det iallafall skola igen, inte skoj !

fan. upptäckte att det är hål i min favvotröja. den får bli sovtröja istället då ! :P

sean banan skakade självklart på ruuuuuuumpan , haha :D


sean banan i knallerian ! :D

hej !

fick med mig en sänglampa hem men inget annat :P men sen gick vi till knallerian också så var ju sean banan där så gick och ställde mig längst fram med lisa och lyssnade. han sjöng gott nytt jul och skaka rumpa såklart ! glömde mobilen hemma annars kunde jag filmat men tog lite kort med kameran istället :)

 

har många fler bilder så ni kan få se lite fler bilder sen :)


morgontrött tjej här !

är supertrött verkligen ! har försökt sova lite till men det går inte. jag kan inte somna igen :( så kommer förmodligen vara trött ikväll så det blir sängdags direkt efter "no ordinary family" . vi ska åka till knalleland sen som sagt. vet inte vad jag får med mig hem men om det blir nått visar jag såklart er ! :)


hmmmm, godnatt !

ska inte sova riktigt än, kan inte det heller för det är nån som har fest och spelar hög och dunkande musik. asjobbigt ! om dom inte lugnar sig får man gå upp och säga till dom. ska istället spela sims 2 en stund.

det enda av godiset som är kvar... typ ! :)


videoblogg !

här kommer en videoblogg, jag snackar bara lite :)

/kajsa


more pics !

här får ni några fler nyredigerade bilder ! hoppas ni tycker om dom :) som ni kanske märkt har jag haft paus från bloggen idag. har helt enkelt inte haft tid eller ork att blogga. har bakat cornflakeskakor som vi ätit upp nu, kanongo'a ! vi ska snart nog åka iväg och köpa lite godis inför kvällen ! melodifestivalen ju ♥

/kajsa


dagens photoshop bild !

 

här får ni äntligen en redigerad bild ! gjorde inte så mycket ändringar, den var lixom bra som den var typ :)

men vi hörs imorrn, gott folk !


go'natt ♥

nu säger jag godnatt och detta blir sista inlägget för dagen. är supertrött så ska nu gå och byta om till pyjamas och borsta tänderna och sen sova ! ny dag imorgon, får se vad man hittar på :) ska baka cornflakeskakor för momor och morfar kommer hit och vi ska äta och fika !

ha det gött så hörs vi imorgon (L)

/Kajsa ♥


vill ha !


Egoboost !

jag har läst boken EGOBOOST som är skriven av Isabella Löwengrip eller också känd som Blondinbella } länk

den var verkligen jättebra och hon gav många tips också. tillexempel om självkänsla och kärlek och sånna grejer. nått som hon skrev var att man kunde skriva ner sina mål för veckan vad man tillexempel vill få gjort under veckan. och sen stryka allteftersom man gör det :)

jag rekomenderar den verkligen ! 5/5 !


nya kategorier !

hej !

har vart med mamma och handlat lite för helgen. ikväll blir det mys med chips och dricka till let's dance. I ♥ fridays ! som ni ser vad rubriken handlar om så har jag gjort nya kategorier. superbra ! det är ju det mesta jag bloggar om :)

men ha en bra dag. snart kommer det boktipset upp som jag skrev igår ! hoppas ni tycker om det :)


thang GOD it's friday !

åååh, jag är så tacksam att det är fredag. hade verkligen inte pallat med en till skoldag annars. vi slutar 13.20 idag så det är ju kanon, sen efter det hänger jag med mamma och handlar. kanske blir tacos ikväll (L) love it.

idag har jag på mig min nya tröja från Carlings. Den sitter så bra så och är mjuk o gosig.

näpp, nu måste jag dra !

hörs sen !


OMG !

har totalt glömt det här med dagens photoshop bild ! varför har ni inte kommenterat något och sagt till !?

men orkar inte redigera en bild nu, har inte tid så det börjar imorgon då :)


hejhej :D

så sjukt fina bilder från weheartit ! älskar den sidan verkligen (L)

har duschat och gjort läxor nu. ska ta fram kläder vad jag ska ha på mig imorgon, pallar inte göra det på morgonen ^^

vet inte vad jag ska göra i helgen. kanske vara något med sandra eller dra ner till stan. ingen aning, vi får se !

adíos amigos ! ♥


friends !

hej o go'kväll bloggen !

ska snart ta en dusch, sen efter det kolla på vänner ! superbra serie :) sen efter göra engelskaläxan. text + oregelbundna verb. inte så intressant.

här kommer lite fler bilder :) vet inte exakt vilket datum det var! tror det var 17 januari.

kommer snart lite bilder på wilma också. har inte redigerat dom än ! :)


ny design !

äntligen får ni den nya designen ! var den inte fin !? jag älskar den, blå och fräsch :) den håller nog i sig ett tag tror jag :D

jag tycker det är så sjukt skönt att det är torsdag, en dag kvar av skolveckan. jag ska gå ut en liten stund med min lillasyster frida ! :)

kommer upp ett litet boktips imorgon, en ruskigt bra bok som jag tycker alla tjejer i tonåren borde läsa :)

/kajsa ♥

ph1 och 2: bilder från när jag o wilma fotade för några veckor sen :)

 

 

 


kommer snart: ny design !

som sagt kommer inom dessa tre dagar en ny design. jag gjorde på ett lite fiffigt sätt. jag har haft en blogg innan denna och så hade jag kvar stilmallen till den i ett dokument. så jag satte in den och bytte bara header och bakgrund. nu måste jag bara ändra lite andra grejer. tillexempel typsnitt och så. har dock sett att den är väldigt lik filippa lindaus design. men det får gå :)

får äntligen lite mer motivation när det blir en fin design också.

sjukt fina bilder från weheartit.com :)


så sjukt gott !

detta äter jag just nu, SÅ SJUKT GOTT ! men just nu gör jag ingenting. ska redigera några bilder som jag visar här sen :) var hos tandläkaren innan , tråkigt ! den första mars drar jag igång en lista där berättar en grej om mig varje dag. den kommer vara hela mars ! så förhoppningsvis blir det lite roligare på bloggen :)

/ kajsa ♥


busy, busy and busy !

som ni ser på rubriken har jag vart upptagen större delen av dagen. först skola till typ halv fyra. sen efter det var jag med ellen,vera och wilma. jag installerade photoshop på deras datorer men deras virusprogram tog bort en grej hela tiden så det blev en testversion sålänge. men dom ska med sina datorer nån dag framöver så ska pappa fixa det på ett annat sätt. nu ska jag klippa ut lite bilder till ett skolprojekt. vi ska forska om nått, och jag valde tyra banks ! :)

så jag ska klippa ut några bilder på henne och sen några skolfoton ska jag klippa ut oxå :P

fick lite bilder av wilma som vi tog för några veckor sen med hennes system så jag ska nog redigera dom imorgon så visar jag dom sen ! :D


good morning, i'm off to school !

hejsan !

om en kvart typ drar jag till skolan men ska först fixa håret, borsta tänderna o typ fixa bara.

men vi hörs senare !

love to you all ♥


no bloggning today !

hejsan !

har inte vart nån bloggning idag förutom nu. och det kommer förmodligen vara så nu. då jag har mer möjligheter att blogga är ju på helger eftersom på vardagar är jag ju i skolan till senast kanske 15.30 . sen efter kanske jag är med en kompis eller annars tar jag det lugnt.

men det hände ändå inget speciellt idag. var lite med sandra och vi gjorde typ ingenting :P

ni får denna bild för att jag använder den till ett skolarbete !


no ordinary family !

sitter just nu och kollar på no ordinary family. det är sketabra ! eller just nu är det reklam, tummen ner !


clothes !

 

Tröja - Carlings | Blus - KappAhl | Vitt linne - H&M |


städning o plugg !

nu ska jag ta och städa ! det är inte så mycket utan mest bara lite kläder och så. sen efter det måste jag verkligen packa upp min väska. få det som är smutsigt i tvätten också. åkte till knalleland idag för att hitta dom jeansen men dom hade inte dom uppe alls ! konstigt. jag ska kolla i stan imorgon istället som jag tänkt från början. efter städningen o upppackningen ska jag göra det sista av matten. det är några uppgifter kvar :P


home !

nu är jag hemma, äntligen ! då blir det skola imorgon. har gjort lite matte och svenska nu så jag är snart färdig. efter jag ätit lite så ska jag till knalleland med sandra för att köpa jeans. skrev ju att jag skulle gå på måndag efter skolan till stan men behöver ett par nya byxor så jag kan ju lika gärna göra det nu. får bara ta på mig mycket kläder. det är nämligen iskallt ute !

 

 

en liten video när jag åker linbana ! njut ! ♥


godnatt.

nu ska jag snart gå och lägga mig. jag är ruskigt trött men jag måste tvätta mig och borsta tänderna först !

vi åker hem senast halv tolv imorgon tror jag :)

/ kajsa ♥


dagens photoshop bild !


shopping.

hejsan !

var ju i stan idag med mamma och jag fick med mig några plagg hem. en blus från kappahl, en basictröja från carlings och ett vanligt vitt linne från h&m. gick till gina en sväng också för att köpa ett par jeans men dom jag ville ha fanns inte i storleken jag har. jag ska kolla hemma i borås på måndag istället. jag o mamma tog en fika också på ett mysigt café. det blev en ostfralla, daimkaka och en fanta för mig :) sen chillade jag hemma och sen följde jag med pappa och hämtade lisa och stina hos sina kompisar i falkenberg och sen blev det mat. och nu sitter jag här !

jag har inte plåtat någonting idag så det får bli en bild från igår :)

på BR köpte jag även spelet Just Dance till mitt, lisas och stinas Wii. Så det ska jag prova när vi kommer hem imorrn.


hälsning från varberg !

har det jätteskönt i varberg, jag riktigt njuter. fast det var riktigt svårt att sova igår för frida fick ont i örat och pappa var tvungen att åka till akuten och hämta alvedon.

här kommer en bild från lekplatsen igår ! kanske ska till en annan lekplats sen idag, jag tar självklart med kameran.

om en liten stund ska jag och mamma till stan !

 

 


let's dance !

ska snart bänka mej framför teven med chips o fanta o kolla på let's dance men först ska jag klä om till pyjamas !

 

 


tävlar !

är med och tävlar hos filippa om en snygg ring från pärlteamet :) var med ni också !

 


dagens photoshop bild !

har ingen aning varför bilderna blir så små, ni får ursäkta. jag ska försöka fixa det.

nytagna bilder , till skillnad från dom andra gångerna !


framme !

okej, vi har vart här några timmar men vi är framme iallafall. när vi kom åt vi lite lunch sen spelade jag, lisa och stina kort. sen gick jag , frida och stina till en lekplats här i närheten. och sen kom vi tillbaka. mamma, pappa o lisa är och handlar nu så jag ska spela lite sims 2 :)

bjussar på två bilder från dagen. har jättemånga fler men dom visar jag när jag kommer hem !

mitt ansikte ser helt snett ut ! :P

min lillasyster :)


påväg!

Hej allihopa !

är påväg i bilen nu (förmodligen) . det ska bli så skönt att komma bort från borås lite. ska riktigt njuta, det är dom sista dagarna av sportlovet sen är det tillbaka till skolan och då får man börja längta efter påsklovet ! :)

men uppdaterar mer senare idag !

packat o klart !


varberg today.

har precis ätit upp min frukost. som ni ser så åker jag ju till varberg och kommer hem på söndag. har nästan packat färdigt :) skönt.

har fixat ett tidsinställt inlägg som dyker upp vid 12.30 :)

 

ha en bra fredag alla söta läsare !

 


goodnight.

nu säger jag godnatt till alla läsare. jag ska inte gå och lägga mig än. ska stanna uppe ett tag till. jag tänkte tömma minneskortet och sätta kameran, mobilen och mp3:n på laddning till imorgon.

men här kommer dagens photoshop bild (er) ! :D

kurvor, intensitet, kontrast


kurvor, intensitet, kontrast


kurvor, intensitet, kontrast


/ kajsa ♥

 


packar !

håller på att packa en väska till varberg. tar med mej pyjamas, underkläder , ombyte, bok, data, hårddiskar och kameran ! måste ladda den för batteriet är snart slut känns det som. en av dom bästa grejerna med min kamera är att batteriet håller i typ en eller två månader. sist jag laddade min var innan jul typ, haha ! :P


biblioteket.

idag måste jag gå till biblioteke,. behöver låna några böcker så jag kan ha nått att läsa i varberg. och måste göra lite läxor idag också. tar även med mig lite läxor till varberg.
/ kajsa ♥

godnatt sötisar !

nu ska jag gå och lägga mig, fast jag ska inte sova riktigt än. jag ska kolla på TV ! det är 2 and a half men just nu och så är det dubbelavsnitt också ! love it ♥

 

 

 


plåtat med sandra !

jag, sandra och min lillasyster gick till en gräsmatta i närheten av där jag bor och plåtade lite. jag och sandra framför kameran , och lisa bakom !

så här kommer några ett smakprov. jag har inte redigerat alla än så jag gör resten imorgon ♥

 

 

 


photoshop !

fick en fråga där det var en tjej som undrade om jag kunde publicera bilder och skriva hur jag behandlat dom i photoshop. självklart kan jag det. kanske kan göra det en gång per dag med en bild. just nu har jag inga nya bilder, hade egentligen tänkt gå ut och fota men det är så kiligt väder idag.

såhär kommer några fina naturbilder från vår/sommar :)

Kurvor, Kontrast, Intensitet


kurvor, kontrast


kurvor, intensitet, kontrast !

Vill ni att jag ska göra såhär varje dag ? svara i detta inlägg <3


oj, är klockan redan halv ett ?!

haha, visste inte att klockan var halv ett redan ! den här dagen kommer nog bara flyga förbi. har inga riktiga planer för dagen. kanske ska gå ut lite och fota :) så blir det lite nya bilder till bloggen ! <3

uppdaterar mer senare :)

/ kajsa ♥

har hört att det inte är någon snö kvar i varberg ! gud så skönt ♥


being home !

har bara vart hemma idag och ska fortsätta med det. har tagit det riktigt lugnt idag faktiskt, vikit lite tvätt, städat bland mina grejer och kollat på tv är det mesta jag gjort ! när mamma och systrarna kommer hem från badhuset ska vi äta pannkakor. mums !

på torsdag kanske jag och mamma ska åka till lager 157 ! skojigt. jag behöver lite nya kläder. sen på lördag ska vi gå till stan i varberg för dom har många klädbutiker som borås inte har :)

snabb webkamera bild ! :P


grundrecept: cupcakes !

här kommer grundreceptet till cupcakes :) dom blev jättebra och goda !

Detta är till ca 15-20 stycken cupcakes.

Detta behöver du :)

  • 3 ägg
  • 2 ½ dl strösocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 100 gram smör
  • 1 dl mjölk
  • 3 ½ dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver (man kan ta lite mer om man vill ha lite större)
  • 1 nypa salt
  • Kakao (om ni vill ha chokladcupcakes istället kan man hälla i kakao sist. Vet inte exakt hur mycket men skulle tippa på några matskedar)

Och såhär gör man !

  1. Sätt ugnen på 175 grader
  2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt (det är pösigt när det är lite bubblor i smeten)
  3. Smält smöret, häll i mjölken och blanda med äggblandningen.
  4. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt och vänd FÖRSIKTIGT ner i smeten.
  5. Sen häller du i kakao och vispar.
  6. Placera ut muffinsformar på en plåt och fyll formarna med 2/3 smet.
  7. Grädda i mitten av ugnen i ca 15 min och låt svalna ! Efter dom svalnat så häller ni på frosting !

Jag och Sandra använde bara grädde. När vi vispade grädden så hällde vi karamellfärg så grädden fick färg och sen dekorera vi med strössel , bär eller choklad !

vi använde sån här muffinsplåt som ni ser på bilden ! :)


cupcakes !

överraskningen jag och sandra gjorde idag var cupcakes. efter vi hade ätit lite så fick vi mammas icakort och så hade vi pengar så gick vi ner till city och handla strössel, choklad, bär, grädde och karamellfärg. när vi kom hem så satte vi igång. vi gjorde dubbelsats så det blev ca 35 st så sandra fick med sig några hem också :)

det blev kaos sen för vi hade spritsar. eller aa plastpåsar och sen gick den med den gröna grädden sönder och den blev vattnig och äcklig så fick man slänga den. sen efter det så lossna munstycket på den rosa och det blev kaos ! haha !

tillslut hade vi alla färdiga. vi gjorde några med chokladsmet istället också och la i hackad daim. man får helt enkelt experimentera lite !

om ni vill kan jag lägga upp receptet imorgon. det är bara ett grundrecept för jag och sandra kom på frostingen själv :)


mikaelas blogg.

fick en fråga om jag kunde länka till mikaelas blogg som jag skrev om i inlägget om kissie !

hennes blogg heter micahs.se och här är en länk ! MIKAELA

/ kajsa ♥

 


monday morning !

då är det måndag morgon och det är så otroligt skönt att kunna ligga kvar i sängen och bara slappa. hade lite svårt för att lägga mig igår, kunde inte lägga ifrån mej datorn så vid halv fyra satt jag fortfarande kvar :) hehehe. jag och sandra ska ju göra en överraskning till våra föräldrar idag men det blir inte framåt femtiden för sandras mamma slutar fem på jobbet och min pappa med. sen är det några grejer vi ska köpa så vi gör det typ klockan tre eller nått tror jag. vi kan aldrig bestämma oss när vi är i en affär så det är nog bra att gå lite tidigare.

HAPPY VALENTINES DAY !

/kajsa ♥


haha.

märkte inte förrän nu att klockan är typ kvart över två. fast det blir nästan såhär varje kväll :) har kollat runt på internet o kollat på glee. jag är den enda som är vaken i lägenheten just nu så jag får vara extra tyst. ehm, ska sätta mej o kolla på en film. vet inte vilken ännu :P

nån skojig iallafall !

sitter i mörkret och ugglar.

vet inte om jag nämnt innan att jag ska till varberg på fredag med la família ! kan förhoppningsvis ta med datorn och kan självklart ta med kameran. farfar har trådlöst internet så jag behöver inte oroa mej över det iallafall.

/ kajsa ♥


trassel !

sitter med datorn i knät i sängen och bara chillar. tänkte nu skriva rescension på Trassel !

den var väldigt bra ! den var ju i 3D också och det var väldigt coolt !

den var faktiskt lite sorglig i slutet men mest rolig och bra ! hon hade ju superdupermegalångt hår. det skulle nog vara jättejobbigt att ha så långt! man får ju typ använda en hel schampoflaska till en tvätt ?! haha :)

jag i mina snygga glasögon ! :)

nejmen, har inget negativt att säga om filmen, att se den i 3D var jättecoolt :) rekomenderar den till alla ! den var inte såhär barnslig eller nått , bara rolig o bra :)

på tal om nått helt annat, imorgon är det ju alla hjärtans dag och då ska jag o sandra göra en överraskning till våra familjer. vi ska baka nått ! ni får se bilder imorgon. men så imorgon ska vi gå ner och handla saker som vi kan ha till det :) det kommer bli jättebra :D

/kajsa ♥


varför jag inte tål kissie !

ibland kollar jag in på kissies blogg bara för att det är skoj, och nu när jag ska kolla så ser man ju att hon börjar provocera igen. fyfan, jag som är lixom snart 13 är mognare än vad hon är. nu håller hon på att tjata på mikaela som är 15 år och en mamma. mikaela hade bråkat med sin pojkvän och så gjorde han slut men dom är tillsammans igen och såklart ska ju kissie börja tjata. visst, mikaela är ung men hon är väldigt mogen. raka motsatsen till kissie som bantar hit o dit, dricker som en alkis och operarar tuttarna så dom ser ut som h*lvete ! ingen vill va som kissie !

kände att jag bara var tvungen att avreagera mej !

/ kajsa ♥

ni fattar väl vad jag menar !? hur f*n ser hon ut ?


goder morgon :)

nu börjar statistiken gå upp igen :) kul att se ! idag blir det bio som ni vet. trassel 3D . Skriver en rescension när jag kommer eller senare ikväll som sagt. det är så skönt att kunna lägga sej sent ikväll ! SKOLA ! LOV !

som många andra bloggar just nu kanske jag kör en trettiodagars lista där jag berättar lite saker om mej själv typ. jag får se sen :)

snyggaste webkamera bilden ju !

/kajsa ♥


mer bilder.

nu blir det melodifestivalen. har taggat med chips och dricka ! har hört att dom flesta låtarna ikväll ska vara dåliga men det bestämmer man ju själv eller hur :) ni ser fler bilder här uppe. det var så himla fint väder ute idag så jag kände mig tvungen att ta med kameran :P

imorgon blir det trassel på bio med sandra, lisa och stina. skriver en rescension (stavning) på den imorgon kväll eller när jag kommer hem från biografen !

nu måste jag dra, får ju inte missa melodifestivalen !

/kajsa ♥

upd: nu har jag fler bilder så inom kort kommer ny design upp ! wiho. det ska vara lite mer färg på den nya :)


hejsan !

har vart hos sandra ett tag men har kommit hem för att äta. ska gå tillbaka till henne sen. vi ska göra en dans :) det ska bli kul :) jag tog lite bilder påväg dit och hos henne så här kommer några.
fotade några bokehbilder i sandras matta (?!) haha :P
en bild på mej i sandras teve :) la på lite kontrast och ändrade i kurvor så man såg mej mer :)
jättefint väder ute !
ni får se mer bilder sen :)
ut med er i det sköna vädret !
/kajsa ♥

godnatt.

nu ska jag gå och lägga mig men vi hörs imorgon :)

godnatt alla läsare (L)

/Kajsa ♥


bloggar.

fick en fråga vad jag läser för bloggar. då kan jag svara med: tinkerbella , megapixlar , linaflodins och fokis . Detta är bara några av dom jag läser. det är många fotobloggar då jag är intresserad av foto.

ni vet ju att jag sa att jag skulle sluta blogga men det vill jag inte. så jag börjar igen. jag är fortfarande sjuk, vilket är jättetråkigt. men jag är säkert frisk till imorgon eller söndag. på söndag ska jag iallafall gå på bio med sandra, lisa o stina. vi ska se trassel i 3D ! skoj, har faktiskt aldrig sett en biofilm i 3D innan så det är nått nytt.

nu har det ju vart soligt ett par dar men nu är vi tillbaka med slask o snö igen :(

fy !


videon jag lovade ;)


bokeh by kajsa

kunde inte ladda upp fler :( hade många fler men dessa kanske räcker?'

snart kommer det en video där jag har spelat in när jag redigerar en bild.

/ kajsa ♥

p.s: är fortfarande sjuk :(

 


webkamera.

två webkamera bilder. skrev ju innan att jag skulle sluta med bloggandet... asså jag ska fortfarande det men nån gång då och då så kommer det upp nått inlägg :)


STOP !

nu ska jag sluta blogga ett tag. om det är nått jag vill berätta så skriver jag det men min blogg är trist o tråkig just nu och känner ingen inspiriation eller nått. kommer nog tillbaka "for real" då jag fått en riktig kamera.

det var det sista från mig !

/Kajsa ♥


no ordinary family...

vet att det inte vart nån uppdatering idag men jag har vart ganska upptagen. vart på vinden med pappa, försökt hitta en bok som egentligen MÅSTE fram men den hitta vi aldrig, Great ! Jag har också städat lite i rummet men det gick supersegt för jag var själv o städa för båda mina systrar är sjuka. Och vid sex gick jag hem till sandra för att visa en grej för henne jag hitta uppe på vinden. En gammal bok vi skrev. Och då kom Sandras syster Frida med sin bebis och då blev det att stanna kvar o titta på den lilla underbara bäbisen en stund, jag vet inte hur bebisar kan vara så in i bomben lena o söta !? Så det är ungefär vad jag haft för mig större delen av dagen.

Men som ni ser på rubriken ska jag kolla på No Ordinary Family.

/Kajsa ♥

Det blev ett långt och bildlöst inlägg. Har funderat på att lägga ner bloggen tills jag får en kamera men jag får se om det blir så. Kommer säkert missa det för mycket !


angående photoshop.

Fick en fråga om jag hade köpt photoshop. Svaret på den frågan är...

Nej, jag har inte köpt det. Jag sa till min pappa att jag gärna ville ha det och då sa han att han hade det på en hårddisk. Jag vet inte vart han fick det ifrån. Kanske från hans jobb eller nått. Men det var så jag fick det. Jag skulle inte köpa det, för jag förstår det inte så bra och då är det ingen idé att lägga pengar på det. Men nu var det ju gratis för min del :)

Hoppas du fick svar på frågan :)

/Kajsa ♥ 


hey.

hej !

har inte uppdaterat idag men har inte gjort något lixom. det är inget att skriva om då och jag har inga nya bilder. det kommer vara lite såhär fram o tillbaka till min födelsedag då jag hoppas få en kamera. ska sätta in en nedräkning här på bloggen när jag gör ny design. eftersom jag har photoshop på min bärbara data kan jag göra designen här. Ikväll börjar ju melodifestivalen ! ska ni kolla ? det ska jag :)

/kajsa ♥

 


sex and the city !

till alla söta läsare som läser min blogg ! ♥

nu ska jag lägga mig i sängen o titta på sex and the city. har en hel rad avsnitt framför mej !

godnatt !

/kajsa

 


photoshop.

har lärt mig lite photoshop nu. skojigt. men jag ska snart kolla på let's dance. har suttit med datorn så länge att jag fått ont i rumpan, hihi ^^

 

'

ändrat min ögonfärg här. blev brunögd på den senare bilden :) imorgon ska jag försöka på mej hårfärgen !


photoshop cs5.

ska installera på photoshop cs5 nu :) åååå, vill bara lära mig direkt.

hoppas jag inte blir sjukare nu, min lillasyster kräktes för några minuter sen så jag ska vara riktigt försiktig o se till att hon använder mycket handsprit o jag med !

 


mer bilder.

här kommer två bilder på smyckeshållaren nu när jag fyllt på med smycken. fick även chansen att rensa ur smyckeskrinet nu när jag tog ut grejerna. det var mycket som var trasigt o så.

inte så bra bilder för kameran är ju cp:ad.

/ kajsa ♥


mihi.se !

mitt paket från mihi.se har kommit ! det är smyckeshållaren.

 

yes yes yes !

tar kort när jag packat upp den sen :)

 


thank god it's friday !

gud va skönt med fredag. asså jag har varit hemma större delen av veckan men det är skönt ändå !

mår inte särksilt bättre. vet inte vad jag ska göra idag, ska försöka på mig att städa rummet. det ska vi se hur det går med en snörvlande näsa och konstant hosta.

min röst har blivit ännu värre så det får bli ett videoinlägg nån annan gång :P

grymt snygg bild från igårkväll va ? hahaha :)

här är iallfall en färsk bild :P


godnatt.

mår hur jäkla dåligt som helst. ingen skola imorgon. ska sova nu, eller kanske kolla på ett till avsnitt av sex and the city . nää, jag måste nog sova.

webkamera bild.

 

förlåt för den allvarliga minen men kunde inte le.

 

godnatt ! /puss kajsa ♥


just feeling like crap.

har sovit en stund nu. mår ännu sämre. klockan sju ska jag kolla på ett gammalt avsnitt av top model och dricka te.

ska inte till skolan imorgon.

 

 


tyra show.

sitter o kollar på tyra show, miss j från top model är gäst. det är skoj :)  som ni vet är jag sjuk. det blev ännu sämre efter pjäsen igår. tänkte göra ett videoinlägg men min röst låter hemsk när jag är sjuk !

jag har installerat på webkamera programet och det är skitbra. massa olika effekter o så.

 


hemma igen !

nu har sista föreställningen spelats. mår ännu sämre nu så jag vet inte om jag går till skolan imorgon.

ska klä på mig pyjamas, göra lite te och lägga mig i sängen o kolla på sex and the city nu. orkar inte med nått annat.

 

/kajsa ♥


tired !!!!

låg o kolla på sex and the city och så somnade jag ! vet inte exakt hur länge jag sov men det var skönt. jag mår mycket bättre ! iaf är jag fortfarande trött men jag kan inte sova mer. jag måste till skolan ca 17.45 - 17.50 .
pjäsen börjar 18.30. funderar på att duscha men man behöver inte ha rent hår när man ska ha peruk lixom ?
heheheh....
kajsa ♥

home again :)

är hemma igen. pjäsen gick bra fast nu har jag ännu ondare (säger man så?) i huvudet. tror jag ska äta nått nu !
är superhungrig :P
kajsa ♥

lunch sen pjäs !

ska strax äta lite o sen gå upp till skolan för att snart spela pjäs. mår lite bättre men är lite yr men jag tror det hjälper lite om jag äter o tar en ipren :)
kajsa (L)

allmänt.

är hemma idag också. fast jag mår inte suuuuperdåligt så klockan tolv ska jag gå till skolan o vara med på pjäsen för att sen gå hem o vila o sen vara med på kvällen också ! sounds like a good idea så ska dricka mycket vatten idag o äta ordentligt.
ska sätta mig vid den stora datorn nu och försöka trixa lite på den nya designen som kommer upp snart.
ska försöka se om jag kan göra en i photoshop. hur ska det här gå ? :)
/kajsa ♥

watching top model (L)

kollar på gamla avsnitt av top model. mådde lite sämre innan men har blivit lite bättre nu, jag hoppas jag kommer imorgon ! ska göra lite te nu !
jag ser cp ut men who cares ? jag är sjuk :P

feeling just a little bit better !

känner mej lite bättre men är fortfarande typ yr o så. hoppas det går över !
ska gå o dricka lite nu, har inte druckit vatten på hela dan !
/kajsa <3

har tråkigt !

har jättetråkigt, men det har man ju när man är sjuk. tror att jag ska till skolan imorgon iallafall. ska göra en ny design nu eller jobba på en iallafall. då kanske jag inte har så tråkigt längre iallafall :)
kajsa (L)

bläää !

gick hem från skolan för jag mådde inte så bra. jag hann iallafall vara med o spela upp pjäsen. det var så dålig luft där inne o det var varmt . vi har två föreställningar imorgon , tror jag kommer då iallafall :)

pjäs !

är så nervös för vi ska spela upp våran pjäs nu på morron ! förhoppningsvis kommer det gå bra :)
bild :P

RSS 2.0