helg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


sorry för ingen uppdatering idag, men direkt efter skolan skynda jag mig hem och plugga men ändå blev jag inte färdig så jag får sitta i helgen med NO, buhu. men vi ska till varberg så jag får väl ta med mig det dit för det måste vara färdigt till måndag. men jag får se om jag tar med mig min dator till varberg. syster tar med sig men jaja... kram!

hej allihopa!

hej! nu är jag tillbaka med bloggningen, har vart ledsen i tre dagar nu och det kommer jag nog fortsätta vara men lite glad kan jag bli. nu sitter jag och kollar på alla som sjöng igår i idol för jag missade det och efter det ska jag duscha och sen vid åtta är det idol :) jag har varit hemma från skolan i tisdags, onsdags och idag för att det vart för jobbigt men imorgon ska jag gå. men vi hörs senare (eller imorgon)

bloggpaus

tar paus från bloggen under ett par dagar/nån vecka för jag har det jobbigt personligt just nu. någon nära till mig har dött och det känns skitjobbigt så vi hörs snart igen!

modelljakten


kollar just nu på modelljakten på kanal 5 play och ska plugga lite NO för eftersom jag var sjuk i fredags så får jag göra provet imorgon på TFM. japp, så nu ska jag nöta in massa fysik i hjärnan! vi hörs senare

hejsvejs!

om en stund måste jag börja gå till tandläkaren. det tar la typ en kvart eller nått att gå dit så jaja. haha, jag ska gå dit själv och det är typ första gången för annars har jag jämt gått med kompisar eller samtidigt som syskon. hehe! förövrigt så är jag så jäääävla trött så jag vet inte vad men hoppas det försvinner. kram kram så hörs vi sen ♥ (gott)


om det är nån som är vaken


(ser ni pricken under läppen, rev mig innan och det gör förjävla ont!) morgonen blir förstörd för mig imorgon för vi börjar halv tio och självklart ska ju då jag till tandläkarn kvart i nio så där försvann ju den sovmorgonen för min del. ååååh, skit. men det ska bli roligt att gå till skolan igen för har ju vart hemma ett par dar och det har ju vart minst sagt tråkigt så i'm ready för en ny skolvecka. vi hörs imorgon!

bloggen idag = tråkig


usch vad min blogg är tråkig idag. har uppdaterat en gång och det är ju inte så bra. men jag har faktiskt inget speciellt att bjuda på idag. whatevs, jag åt nyss nudlar och wok och det var ju gott och resten av denna dag ska jag faktiskt inte göra nånting, kanske ta fram matten och NO men det får vi se sen. kraaaaam

25:e september 2011


godmorgon sverige! ursäkta bilden, hade ingen annan. jag ligger och kollar på gossip girl. mamma och pappa och de andra kommer hem från varberg vid två, halv tre kanske och då ska vi äta. sen hoppas jag att vi kan åka till knalleland, för jag behöver skooooor! vi hörs senare ♥

rosa

har legat och gjort designen nu, vad tycker ni om den ? jag tycker om den jättemycket och sen senare mot vintern kanske jag byter lite färger och så men nu får det vara så här sålänge! vad tycker ni ? :) cya

kvällens workplace


min kamera tar så jäkla suddiga bilder. måste åtgärda det. ska sätta mig och börja på en HELT ny design. ja, jag tröttnade på den förra på bara några timmar. nej, men vill ha med mer färg och sånt typ så det får vi se hur länge jag sitter med detta! godnatt ♥

NY DESIGN!


hej på er! nu har jag äntligen satt in en ny design. om ni inte ser den klicka på f5! jag har jobbat med en annan design men när jag skulle fortsätta på den tänkte jag: fan vad ful så jag har suttit med denna någon/några timmar nu. vad tycker ni då ?

mästerkocken


gjorde ju pizza innan och den blev rätt så bra! var skithungrig så det satt bra till i magen. gjorde även kebabpizza till bröderna så nu är det 5 stora bitar pizza kvar! men då har man ju lunch imorgon, hehe! nu vet jag inte vad jag ska göra under två timmar tills mamma mia börjar... hmmmm!

hemma




nu har man varit nere på stan. jag kom hem för knappt en timma sen. jag köpte inget speciellt. haha, jag och sandra köpte helium ballonger och andades in och det var skitroligt. jag köpte två kolaskruvar till pappa (han älskar dom) och lite frukt till ikväll som ni ser på första bilden. på bilden längst ner ser ni hur jag såg ut. slängde bara på mig något för vi var ju inte där så länge. men vi hörs senare, nu ska jag laga mat!

skönt


knittted sweater - lindex | skirt - cubus. ser ut såhär för tillfället men får ta och byta om sen för jag ska ner en sväng på marknaden. fast bara i typ en timma för det är så kiligt väder ute. sen när jag kommer hem byter jag om till detta igen och myser. ska städa lite och så hemma sen. ta det jävligt lugnt helt enkelt! fred ut!

godmorgon lördag!

hej! igår låg jag i sängen och hostade som in i bomben och somnade rätt så sent och idag vaknade jag rätt så tidigt så jag är trött och har ont i huvudet. nu har mamma och tre av mina systrar åkt till varberg och min pappa är redan där nere så jag och mina bröder och min syster är ensamma här hemma idag och dom andra kommer inte förrän imorgon så det blir skönt. ska sova i vardagsrummet på bäddsoffan där och ha lite lördagsmys, ska köpa lite frukt och kolla på mamma mia klockan åtta ikväll. men idag måste jag ta mej ner till stan och har fortfarande ingen att gå med :( men ciao bellas

fancy images








hitta några riktigt snygga bilder och tänkte dela med mig av dom. via: weheartit ! godnatt♥

jobbigt.

internet är äckligt segt så blir inga bilder nu!
har det lite jobbigt just nu (personligt) och kanske berättar nån gång men det känns väldigt personligt så jag får se. men jag ska fortsätta blogga för jag vill fortsätta som vanligt. idag har vi mysfredag och innan åt vi och kollade på idol och nu sitter jag och glor på en prinsessas dagbok men ska nog byta över till criminal minds på femman!

roligaste videon på länge!


"JAG HETER ALEXANDRA, JÄVLA NOLIFER!" hahahahahha

min garderob för tillfället






här bjussar jag lite bilder på min garderob som är nytagna nu när jag för någon dag sen städa och rensa den. asså, egentligen behöver jag en ny och större för jag har så mycket plagg på hyllorna så när jag drar ut dom så åker dom ner för att det är för tungt. blää. ikväll blir iallafall en bra kväll. vi ska äta oxfilé och potatiskroketter. och sen vid 20 så blir det chips och pepsi framför idol! yeeey! och klockan nio så går en prinsessas dagbok på tv11!

skor från scorett



dessa är alltså skorna från scorett som jag köpte idag. jag ska inte behålla dom för de var inte alls så som jag trott. jag vill ha lite bredare där framme så att inte tårna blir helt ihoptryckta och det var dragkedja på sidan så dom ska jag lämna tillbaka imorgon. kram

Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt.


bjussar på en skum bild tagen nyss. som ni kan gissa ligger jag hemma idag också. varför? jo för att jag har varit vaken flera timmar denna natten som jag spenderat genom att nästan hosta ut hjärnan genom munnen ! det är helt galet vad jobbigt det är! men, även om jag mår såhär måste jag ner till stan en snabbis om två timmar. ska kolla på ett par skor på scorett som bara finns där idag och imorgon så det får gå fort! kram

elsas värld



jaaa, min snälla mamma köpte elsas värld åt mig när hon var och handlade. drygt 400 sidor är det så nu har jag att läsa några dagar! är sååå glad :) kram

Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

godmorgon! sitter vid datorn och kollar på top model! men jag såg det avsnittet igår så det är lite tråkigt. okej, detta inlägg blir lite tråkigt så nu säger jag hejdå så återkommer jag när jag har nått bättre att säga!

songofstyle





via: aimee song
väskan på ph3 är ju to die for. sååå sjukt snygg är den! och det är ju även görsnyggt att ha strumpor i sandaler, fast det kommer vi ju inte kunna ta del av förrän sommar-12! men längtar redan så sjukt mycket! det kommer bli en grym modesommar! eller vad säger ni ?

Och akta dig för människor. För människor gör en illa, om dom kan.


rubriken hör inte till bilden och bilden hör inte till texten hehe.
hej bloggen, nu ska jag gå och lägga mig och kolla på mitt nya beroende greys anatomy. det är ju så sjukt bra, och roligt för den delen. det är la vad jag ska göra hela dagen imorgon också för i ain't going to skolan. nyss fick jag ryck också och började rensa min garderob. ni får se resultat imorgon, det är en sån jäkla ordning nu. undrar hur lång tid det tar innan den är putsväck. jaja, godnatt sötnosar.

gossip girl


har satt på första avsnittet av första säsongen och ska nu glo på det under kommande 41 minuterna. vet inte om det blir skola imorgon för vi har idrott + monsterjogg imorgon och jag tycker inte att det är det smartaste man kan göra när man haft halsont i ett par dagar. eller vad säger ni ? vill ju mycket hellre går på fredag då det är riktiga lektioner. shila kommer förbi imorgon med läxböcker så jag har att plugga. kram

21 september 2011


♥Om himlen finns är jag förlorad♥

just waiting

ligger här och väntar och väntar till klockan ska slå fem i halv fyra. för då slutar min klass och då kommer wilmis hit med läxor till mig som jag ska gräva ner mig i resten av dagen. det är matte, no (prov på fredag) , spanska och engelska. haha, ser faktiskt fram emot att få ha fullt upp med läxor och inte vara så fullt uttråkad jag vart under gårdagen och dagen. vi hörs senare, kram!!!!!!

ur dreggelmappen


kan säga en sak om mig själv nu som jag inte vet om många vet: jag har en dreggelmapp på datorn som heter just dreggelmappen.
ph1:robert pattinson ph2:jon kortajarena ph3:paul wesley ph4:ian somerhalder.

njut!

50-frågor-om-mej

1. När grät du senast? - Igår.
2. Har du lätt för att bli kär? - Nej. Har aldrig vart kär.
3. Vilken låt är bäst just nu? - Someone like you - Adele
4. Är du snål eller generös? - Snål, det stämmer in på mig, haha!
5. Sarah Jessica Parker eller Jessica Biel? - Sarah Jessica Parker
6. Vilken är din absoluta favorit godissort? - sursöta spöken
7. Är du en öppen och ärlig människa eller du är den som är mer tillbaka dragen? - Kanske lite både och ;)
8. Vad tar du med på en fest? - Huvudet.
9. Har du ett bra självförtroende? - Jag kunde haft bättre.
10. Nämn tre snygga kvinnliga modeller. - Caroline Winberg, Kate Moss och Miranda Kerr.
11. Om du fick vara kvinna/man för en dag, vad var det första du skulle göra då? - Typ gå på toa eller ngt?
12. Hur får man kontakt med dig om man vill visa intresse? - Ögonkontakt.
13. Nämn en artist som du tycker ser riktigt bra ut. - John Mayer.
14. Ta din mobil och bläddra fram till kontakt 16, vad heter kontakten på din mob? - Wilma
15. Hur ska du fira alla hjärtans dag? - långt kvar, så det är inte planerat
16. Hur bor du, villa, lägenhet, radhus? - lägenhet
17. När drack du alkohol senast? - Asså, jag har smakat pyttepyttelite och det var för några dagar sen.
18. Vad har du för märke på din mobiltelefon? - Samsung
19. Nämn tre saker som gör dig riktigt glad. - Glada människor, när man gjort något bra och solsken.
20. Bästa boken du läst? - Elsas mode.
21. Nämn dina närmsta vänner. - Hampus, Wilma, Vera och Sandra
22. Vad har du för planer för denna dagen? - Sjuk-;(

23. Vad är ditt yrke, jobbar eller pluggar? - Pluggar
24. Hur många barn vill du ha? - Tycker om barn mycket, men något bara. kanske ett eller två?
25. Har du någonsin älskat en person (förutom familj och vänner)? - Nej.
26. Vilka länder har du besökt? - Bara ett, Danmark;)
27. Nämn 3 saker som gör dig riktigt arg. - Fjortisar, idioter och när min dator inte fungerar.
28. Brad Pitt eller Orlando Bloom? - Orlando Bloom
29. En typisk utekväll för dig, hur ser den ut? - Hänger med kompisar och går runt
30. Vilken datum fyller du år och vad e du för stjärntecken? -
31. Vad anser du om att tjejer och även killar viker ut sig i tidningar osv?  - Man bestämmer själv men jag själv skulle aldrig göra det. Det är så billigt.
32. Film hemma eller bio? - Hemma
33. Vem fick du senast sms av? - Hampus
34. Vem ringde du sist? - Hemtelefon
35. Hur är ditt humör just nu? - Uttråkad
36. Om du fick ändra en sak på ditt utseende, vad skulle det vara då? -  lite kortare, plattare mage och smalare ben.
37. Är du i någon form av förhållande just nu, dejtar, kk, tillsammans? - Jag gillar en men det kommer inte bli nått så jag är singel.
38. Är utseende viktigt för dig? - Rätt så. Man behöver ju inte se ut som värsta slashasen men inte en jäkla fotomodell heller.
39. Hur många konserter har du varit på? - 3 kanske?
40. Något du inte kan leva utan? -  familj
41. Nämn en låt som betyder mycket för dig. - Someone like you - Adele
42. Tycker du att folk kan och ska se upp till dig? - Nja... jag röker ju inte och dricker inte som många i min ålder och jag sköter mig i skolan men jag vet inte.

43. Om du fick chansen att flytta till Hollywood, hade du gjort det då? - Självklart, om jag fick massa pengar och sånt. Älskar verkligen USA!
44. Vad tycker du om adoption? - Det är bra att det finns, men hoppas på att jag inte behöver göra det. Det är en jobbig procedur.
45. Åldersskillnad i förhållande, ok eller inte? - Tycker det är okej. Men om en femtioåring är tillsammans med en 16 åring, det är bara pervigt enligt mig. Men om en kanske 13och14 åring är tsm så är det ju okej osv osv.
46. Trivs du med ditt liv just nu, eller du vill göra några ändringar? - Nej, mitt liv är rätt så okej.
47. Hur länge varade ditt längsta förhållande? - Har aldrig haft ett förhållande.
48. Vilken är din favorit genre i filmer? - Skräck
49. Vilken kändis har du fått höra att du är lik? - vet inte.
50. Nämn 3 saker inte många vet om dig. - att jag är typ störd, älskar skräckisar och att jag delar rum med mina systrar.


rensar


jag är fortfarande inte frisk så hemma är jag en dag till. nu sitter jag och lyssnar på håkan och rensar datorn. jag har ju min bärbara men den har jag hållt "ren" men den stora datorn är en mess! så jag håller på att lägga över alla filmer jag har på denna dator till mina hårddiskar. har fyra stycken hårddiskar nu. håller knappt koll på var filmer o bilder finns! vi hörs dudes. stay tuned!

vi kan le, men bara i några sekunder för det är ett uttryck för känslor och det är förbjudet.


nu har även jag börjat lyssna på håkan. haha, trodde aldrig det innan. okej, nu mår jag mycket bättre. nu sitter jag och kollar på harry potter och fången från azkaban. fast den har jag snart kollat färdigt på också :) synd att det inte kommer några fler! okej, vi kanske hörs sen. man vet aldrig ♥

hoppas ni ser vad det står:P


desperate housewives säsong 8

 

yeeeeeeeeeeeey! har äntligen fått reda på när desperate housewives börjar! det är endast två veckor kvar! så tisdag den 4:e oktober smäller det! det är den sista säsongen också :( men jaaaaaaaaaaaaaaaaaa! ska ni kolla?

behind the stars, you'll find love... love that lasts.


lite halvt skum bild som jag gjorde nyss. hej bloggen! idag ligger jag hemma och är sjuk. ska snart sätta på harry potter och de vises sten och kolla på. harry potter är ju såååå bra! är ensam hemma i en timma till ungefär. ska fixa något litet att äta sålänge nu också. vi hörs lite senare!

blääää

hittar inte skärpet som håller upp byxorna!får paniiiik. vill inte gå runt och tappa byxorna. vi hörs sen!

orolig.

haha, är typ asorolig för att jag och sandra gjorde kyckling innan och vi tinade den och stekte den men sen sa hennes mamma att om man tillagar den på fel sätt kan man bli jättesjuk. direkt när hon sa det blev jag skitillamående och så. OMG. men jag tror att vi stekte den ordentligt för den var inte rå eller något. men gud, jag har inget som kan lugna ner mig. ska duscha, sen göra te och sen kolla på buffy. det blir jag säkert lite lugnare av:) kram

höstjackor

 

kunde inte göra ett fint collage så det får vara såhär.
dessa jackor skulle jag inte säga nej till att få använda i höst och vinter. jag har redan höstjackor men mamma sa att jag fick köpa en ny om jag ville och det klart jag vill. antingen jackan längst upp eller en så kallad "ridjacka" eller kanske en tunn parkas om ni vet vad jag menar. det återstår att se. ska kolla efter en nästa vecka ♥

rensat


såhär ser det ut ovanför skrivbordet just nu. det är mina hyllor och innan såg dom ut som sju svåra år men nu är det städat och rensat. fyfan vad mycket skit man kan samla på sig asså. slängde skitmycket grejer verkligen. snart ska vi käka mat och det är bra det för jag är dööööhungrig! :)

gör om!

hej! vi håller på att göra om för fullt i rummet och det är jobbigt men roligt. jag fixar en bild sen, kram♥

trött.nu

nu är jag superdupertrött så nu ska jag klä på mig pyjamas och borsta tänderna och sen kolla på ett eller två avsnitt av buffy. det har jag inte gjort på skitlänge så det ska bli roligt. är på sista säsongen nu. imorgon ska vi börja att göra om i vårat rum, vi ska kolla lite om vi ska flytta möbler eller något. jag och sandra ska även ut och springa för vi har en sak i skolan på torsdag då vi ska jogga på kyppe hela dagen så lite träning behövs! vi hörs imorgon, godnatt!

fixat med designen!


vi ska äta om typ tjugo minuter och sen kanske jag ska kolla på film hos sandra. vet inte för jag ska ju kolla på idol tjugo noll.noll . och nyss har jag fixat med en ny design men det dröjer nog innan den blir färdig.

btw: ser ni hur långt mitt hår blivit? hihi:)

kärleksmums



åt nyss kärleksmums som mamma bakat och det var gudagott. och så hade hon gjort några med strössel på eftersom jag inte gillar kokos, perfekt. det har vart en bra dag i skolan och ikväll käkar vi kebabtallrik. haha, det är brorsorna som gillar det så mycket :) och ikväll, idol! ha det bra idag så hörs vi senare!

nu:skolan

hade en bild men klumpig som jag är radera jag den. smart där! ska gå till skolan om några minuter för stud och sen vet jag inte vad som händer, det är fredag iallafall och det är ju skönt. uppdaterar senare. kramkram♥

godkväll!


hejsan på er! bloggen har varit död under dagen, det ber jag om ursäkt för. efter skolan gick jag hem och satte mig och pluggade spanska och engelska direkt. det var ju NO prov idag. resultatet blev inte som jag ville och jag kunde inte koncentrera mig ordentligt pga sömnbrist + två knäckebröd plus ett glas vatten till lunch. så det var inte såå lyckat. nej nu ska jag inte babbla mer, ska ta lite kort med lillsyrran. kramkram♥

trött.


en ful, gammal och konstig bild men har ingen annan för tillfället. ska om en stund till skolan. idag är första gången jag har jeans denna höst faktiskt. även om det vart kallt har jag gått med shorts (vad tänkte jag?) jag kanske ska vara med sandra efter skolan idag, det vet jag inte. jag kanske kan fixa en outfit bild sen åt er också men osäkert. ha det bra, puss puss ♥

godnatt

ska hoppa i sängen nu, ska kolla på nånting på datorn. är lite osäker. imorgon kan jag sova till kvart i åtta för vi börjar klockan nio. toppen! hoppas bara till gudarna att vi inte ska ha orientering i skogen imorgon igen för det var jävla tråkigt och jobbigt igår ! men godnatt, så hörs vi imorgon. snart är det fredag ! ♥

tävling

Tävla om en vit iPhone 4 i Sveriges största gayblogg dennism.se!

love




kärlek är vackert

no-prov


ska nu ta och sätta mig och plugga no. vi har no-prov imorgon. vi ska kunna göra kopplingar och massa sånt och jag vill ha ett bra resultat så det är bara att sätta igång. jag började städa igår men gjorde aldrig färdigt så det får jag la göra idag sen också. kram♥

kommentarer


bara för att jag är sugen på smoothie, och jag har ingen annan bild
nu när statistiken går upp varje dag så borde det ju trilla in flera kommentarer tycker jag. men så är det inte. har inte fått någon på tre dagar eller något. inte roligt. snälla, det är så roligt med kommentarer och jag kommenterar gärna era bloggar. nu sitter jag och kollar på idol och sen ska jag kolla på några avsnitt av friends och sen sova. imorgon är det skola (tråkigt) ! kram ♥

hahahaha, humor!


trött


ni ser en trött tjej på bilden. asså, jag blir hur trött som helst i skolan. det är jag nog inte ensam om eller ? haha, jag hoppar runt med mina kompisar så mycket också och skämtar och håller på så man blir nog lite trött av det också. jag har inga läxor som behövs göras idag så det är skönt. imorgon har jag för mig skulle vi väga och mätas, jag hatar verkligen det. gör ni?

hopp i säng!

har kollat färdigt på idol och svenska hollywoodfruar nu så det är hopp i sängen nu. ska kolla på friends och sen sova. fast jag vet inte, det är navy cis på trean. kanske kollar på det istället. nej, nu får jag bestämma mig, vi hörs imorgon girls and boys. kram ♥

uschusch


sitter och nördar facebook nu men haha! jag har lagt märke till att statistiken gått upp rejält senaste veckorna och det kan man ju inte klaga över direkt. fast jag önskar jag kunde blogga lite mer men det är tyvär inte möjligt. nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen och sen blir det idol och sen svenska hollywood fruar. först imorgon på schemat står orientering i skogen så ska möta upp hampus och wilma vid tjugo i åtta så drar vi. vi hörs imorgon. (lång text)

godmorgon

ska strax bege mig mot skolan och ha första lektionen, spanska. rätt så roligt. sen blir det håltimma och så blablabla! vi hörs senare, puss puss ♥

liseberg




liseberg var la sådär igår. inte det bästa vädret och så sjukt mycket folk. men jag kan med stolthet säga att jag åkte atmosfear! började typ gråta längst upp för jag är lite höjdrädd. men jag har iallafall gjort det. idag har jag inte gjort någonting. såg nyss att klockan är sex. oj oj oj ! imorgon är det skola. kramkram

10 år sen.

idag var det tio år sen terrorattacken i new york ägde rum. det är så otroligt sorgligt och jag skänker en tanke till alla som dog och självklart till alla anhöriga. det tycker jag ni ska göra också. ♥

liseberg imorgon woop woop (haha skämt)


bild från midsommar. ser ni oss, jag ser ju iallafall helt miffad ut! nej men, vid tio-elva (?) tiden så åker vi nog  mot göteborg och liseberg och jag längtar så sjukt mycket. det blir mycket bilder iallafall. så får man se om det blir atmosfear, åkte ju den inte förra gången men nu fasen asså. ne, jag kommer aldrig våga....

fredagsmys.


"ur dreggelmappen" haha! nu är fredagen äntligen här och för en stund sen käkade vi tacos, gudagott som vanligt. och till idol blir det glass och vindruvor. en toppenfredag helt enkelt. och imorgon LISEBERG! kommer ju inte kunna blogga under dagen men ett inlägg på kvällen om jag inte är för trött blir det nog med bilder ! kram kram ♥

gossips!

JAAAA, sveriges största skvallerblogg gossips.se är tillbaka på http://juicygossip.se ! LÄS LÄS LÄS! /kajsa

Någon berättade för mig att världen består av idioter, förbannade idioter och helvetes idioter. Man ska försöka hålla sig till den första sorten.

haha, rubriken. citat av lord curzon. förlåt att jag inte bloggat idag, har inte haft framme datorn. men jaja. imorgon är det äntligen fredag! så himla skönt asså. det blir en "riktig" fredag imorgon som jag kallar det. först är det skolan. sen ska jag vara med sandra, sen kommer man hem till tacos och sen chips i soffan framför idol! det gillar jag ! men jag lovar lite mer uppdatering imorgon. kram kram ♥

boots


lånar systers skor idag i detta skitväder. nu först på schemat står bild (skittråkigt) och sen idrott och sen lite lektioner bara. är lite osäker på när vi slutar idag men aja. jag uppdaterar lite mer senare. kram kram ♥

tråkigt.

för första gången på länge har jag inte behövt skynda mig hem och börja plugga. skön känsla är det! har fortfarande känslan av att det är skoj att gå till skolan, fast det är ju såklart vänner som får mig att känna så! har nyss ätit lite och nu ska jag väl inte göra något speciellt. kram kram så hörs vi senare eller imorgon. tre dar till liseberg nu:) ♥

det går bra !

något som jag märkt är att statistiken är rätt så bra nu för tiden! det minsta är la kanske tio och det är då jag inte bloggar ett skit på flera dagar. men jaja.. jag kollade nyss färdigt på idol, hade ingen speciell favorit ikväll. nu ska jag bara plocka undan lite här och sen hopp i bingen och kolla på... BUFFY! godnatt så hörs vi imorgon med lite bilder antagligen. ♥

bild i repris!

hemsk bild !!!!


hemsk bild men jag är faktiskt trött. nu har jag pluggat i flera timmar känns det som och det har jag nog gjort också. imorgon är det skola och efter det blir det nog en sväng på stan med sandra då hon har lite pengar att slösa. jag själv är helt pank eftersom min augustimånadspeng är slut och har inte fått för september än! buhu ... :( puss

tävling hos filippa!


jag är med och tävlar om fina höstsmycken hos filippa som driver min favoritblogg! halsbandet och en ring som man kan vinna också är från pärlteamet! var med och tävla! direktlänk till tävlingsinlägget -> länk

vad vill ni se mer ?


weheartit
eftersom jag har noll inspiration just nu så vill jag hemskt gärna att ni kommer med tips om vad ni vill se mer på bloggen. mode/outfits, foto, musik osv osv... snälla! kram

idrott


ska strax gå mot skolan och först på schemat är idrott. suck, det är tråkigt men aja. är lite osäker på när vi slutar idag men tror det blir tidigare än vad vi brukar... sen kanske jag är med sandra, sen hem och PLUGGA! vi hörs i eftermiddag. puss! ♥

skynda.

nu får jag rappa på lite, ska hoppa in i duschen nu och sen blir det idol. var nyss nere i tvättstugan och slängde in mina shorts och en blus. ska ha shortsen imorgon så det var paniiiik. vet inte om jag kommer ha så mycket tid till att blogga nu under veckan pga av att jag är översvämmad med läxor och prov och skit men jag ska försöka. även slänga upp lite outifts under veckan. jag kör fortfarande på shorts, tills det blir för kallt för att ha! puss!

how nice?


som jag berättade igår så ska ju jag till liseberg på lördag. nyss fick jag reda på att vi får mycket billigare pga sandras farbror som har fått rabatt från sitt jobb. så vi behöver bara betala 120 kr för åkpass + inträde. hur nice som helst! ska försöka vinna nått också! nu blir det näsan ner i läxböckerna! puss ♥

moa lignell

moa lignell var ju helt klart bäst i hela idol igår! hon sjöng ju sin egen låt:when i held ya! suuuperbra! vem tyckte ni var bäst igår då ? :)

det är okej att känna!


fräscht!


skönt med nya, fräscha sängkläder när man ska sova ikväll. snart börjar ju idol och efter det hopp in i duschen och sen kolla på ett par avsnitt av buffy, som jag snart kollat klart på... :( puss så hörs vi imorgon!

idol 2011


jaaaaaa! ikväll börjar äntligen idol, det får ni inte glömma att kolla på! klockan åtta på tv4! kram ♥

4 september 2011


godmorgon allihopa. nu är det söndag! igår var jag med sandra och vi typ gjorde inte så mycket. vi kollade på titanic och vi båda bölade rätt så mycket! idag vet jag inte vad som händer. det får vi se. men på lördag ska jag, sandra, hennes pappa, hennes farbror, hennes pappas flickvän och hennes barn till liseberg.  hoppas ni förstod och jag längtar grymt mycket! ha en bra söndag xx ♥

tävlar!


stor bild !!
är med och tävlar om en ziperall hos alexandra, var med ni också!

i'm sick!


småslug bild. jag är fortfarande sjuk och fick stanna hemma från skolan idag med, nedrans vad tråkigt! en läsare frågade vad jag hade för "sjukdom" och jag har väldigt ont i halsen, en rinnig näsa + en envis hosta! typiskt höst! nu ska jag iallafall spela sims 2. pusshej!

sjuk


får sitta och knarka halstabletter nu kan man säga så halsonten går bort, gud va ont det gör ! om jag blir lite piggare framåt eftermiddagen så får jag städa i rummet också! i vilket fall om jag mår bra eller inte måste jag sticka näsan i skolböckerna sen. har tre läxor till imorgon! puss ♥

RSS 2.0