godnatt.

har duschat och gjort två inbakade flätor så håret blir lockigt imorgon. är nästan 100 att jag går imorgon. är fortfarande lite förkyld men who cares... ? om ca 4 minuter är det criminal minds så jag ska bara springa och hämta lite dricka o sen är jag ready !

 

gonatt gött folk.

 

 


at night.

nu är det typ kväll och det är fortfarande typ halv ljust ute :) nu vet man att sommaren är påväg !  har tagit det lugnt hela dagen typ. tittat på tv, kollat färdigt på alla säsonger av vänner och städat lite. känner mig bättre så jag tror jag kan gå till skolan imorgon... :) kan nog ta hem lite saker som jag missat och jobba ikapp hemma under helgen.

 

/ kajsa :)

(sorry att jag uppdaterar så dåligt och oftast utan bilder. ska bättra mig om jag får kamera :)


fläta.

gjorde en fläta på mej själv nyss och det är skönt att håret inte åker fram i ansiktet hela tiden. har övat rätt så mycket på att fläta mitt hår och nu blev det äntligen bra !

 

 

 


godermorgon.

blir till att vara hemma idag med. som sagt vill jag inte smitta nån. sitter och kollar lite på iphone på typ tradera och så. önskar mej en iphone och en kamera och då blir det lite dyrt om man köper en sprillans ny. man kan ju alltid köpa en begagnad. hittar några för 1000 o uppåt iallafall.

 

/ kajsa


godnatt.

har lagt mej nu och kollar på vänner. kommer nog inte till skolan imorgon för är fortfarande vrålförkyld och vill inte smitta nån... men kommer nog på fredag. är nästan 100 % :)

 

godnatt


vänner är f*n bäst !

vänner är bäst när man är sjuk. man blir så glad hahahah :D kollar på säsong 9. ska snart äta lite... kanske klarar mej i skolan imorgon. vi slutar typ vid ett eller nått för den sista lektionen blev inställd :) happyface. dock är det idrott och jag är brakförkyld. fast kanske inte ska gå då för då kan jag smitta andra... jag får se :P

/ kajsa


bloggtips !

tänkte tipsa om en grym modeblogg ! denna blogg heter adada.blogg.se och jag tycker den är super !

Ada som hon heter lägger upp outfits, inspiration, modetips och annat. Man får massa inspiration verkligen.

En blogg ni verkligen borde kolla in... HÄR !

 


happy but still sad.

är jätteglad för jag hade jättebra statistik igår. tack och fortsätt. det är uppskattat !

men är lite ledsen för jag är fortfarande sjuk. boring as hell I know. kanske om jag har tid kan jag jobba på en ny design. en lite mer vårig design :) känner för beige !

/ kajsa ♥

gammal bild.


night.

ska strax kolla på halv åtta hos mej sen duscha och sen typ göra iordning här i rummet och sen är det desperate housewives !

 

ha en bra tisdagkväll !


veckans blogg vinnare !

Vinnaren av veckans blogg är (trumvirvel) Victoria ! Victorias blogg heter www.photosbycarlsson.blogg.se .
Som ni ser på hennes bloggnamn så tycker hon om foto och hon har en systemkamera ! En väldigt bra blogg !
Vi får också se en hel del outfits och om kläder !
LÄNK !
Grattis Vickan, du blir länkad i min meny i en vecka ! (Hon går i min klass)

tävling:onepiece.

Är med och tävlar om en fin ONEPIECE från chillunited ! :D var med ni också !

Lovisa (gå in hos henne och anmäl er) | Chillunited

 

/ kajsa

 

drar veckans vinnare snart :D kolla in vid sju igen så ser ni vem som vunnit.

 


tukan.

sitter och väljer lite bilder på tukaner som jag ska använda till ett skolarbete. ska strax skriva ut dom. ligger och småkollar lite på top model också. måste sätta i en gul färgpatron i skrivaren också.

förresten, det är kul att se att så många anmält sej till veckans blogg. ska dra vinnaren snart men fortsätt anmäla er till... vi säger 6 ikväll.

valde dessa bilder. tukan är ju med i djungelgeorge om ni har sett den filmen. när han och george snackar med varandra genom att typ bara använda dessa ord "haha hihi tokki tokki" :) crazy....


sjuk.

är hemma från skolan idag för jag är sjuk så just nu sitter jag o äter jordgubbar och glass.

 

have a nice day ;)


goodnight.

ville bara säga ett snabbt godnatt nu för nu ska jag snart stänga av datorn. mår väldigt dåligt och är supertrött.

anmäl er till veckans blogg för fullt !!!!!


kajsa

/ kajsa


veckans blogg # 1

nu kör vi på en veckans blogg. utser vinnaren imorgon kväll via random.org :D

ni får anmäla så många gånger ni vill för då har ni större chans att vinna !

/ kajsa


nonono.

hej, jag ursäktar för den låga uppdateringen. skolan, och sen var jag med sandra. mår inte så bra just nu så jag ligger bara i min säng och slappar. måste ta o duscha snart tror jag. åt precis lite jordgubbar. dom smakade inte så mycket men jäklar vad gott det är !

/ kajsa

 

via we♥it


godnatt.

ligger i min säng och kollar på vänner. ska nog göra det ett tag till för är inte ett dugg trött !

uppdaterar mer imorgon efter skolan :)

 

/ kajsa


snööööööö.

är så jäkla förbannad just nu. det snöar för fullt ! man kommer alltså ärligt bli deprimerad... får la ta fram vinterjackan och vinterskorna. det känns för jävligt. fast det försvinner nog rätt snabbt.

kan inte ladda upp bilder för tillfället. tror det är nått strul med internet.

 

 

 


svar på tal!

tänkte nu svara på två frågor som jag fick av en tjej som heter louise. hon undrade om jag kunde ha veckans blogg eller något sånt och hon undrade om hur många läsare jag har om dagen.

om ni vill att jag ska köra på veckans blogg så kan jag göra det. och jag har cirka 50 läsare per dag. alltså inte så mycket :)

/ kajsa


cleaning....

håller på att städa rummet just nu, det ser ut som ett bombnedslag. efter det ska jag vara med sandra :) vi ska nog hoppa studsmatta.

smutsigt... !

 


hellu hellu.

ska ta och spela lite just dance nu. sen vet jag inte vad jag ska göra. typ om en o en halv timme så är det earth hour. då blir det mörkt :P

 

ha en bra lördagskväll !


ben o jerry :D

har vart o köpt ben o jerry nu som jag ska ha ikväll. det är ju earth hour ikväll och det innebär att man i första hand släcker alla lampor och sen om man vill alla övriga elektroniska saker. vi ska bara släcka lampor tror jag för jag vill sitta i mörkret med några avsnitt av vänner och min ben o jerry o gotta mig :)


outfit.

topp h&m | jeans gina | linne h&m | ring ur&penn

klädsel för dagen :) efter kalaset ska jag nog vara med sandra en stund. sen ska jag hem o äta våfflor. det var ju våffeldagen igår men vi hann inte äta det då så det blir idag :)

 

(tidsinställt inlägg)

/ kajsa ♥


dress for succes :D

ska snart börja göra iordning mig för kalaset. kör på en topp från h&m , jeans från gina och converse. har på mig min svarta väst idag också :) riktigt vårväder ! hade även tänkt göra en fläta i luggen. det är så fint :D

 

 

ungefär en sån fläta :) detta är lauren conrad.


hittade den :P

hittade kameran, den låg i min hylla... oops :) men den är sönder så jag kan inte använda den mer. får vänta heeeeela långa april på en ny kamera. inte bra, inte bra. men det är superskönt väder ute och jag fotade tre bilder med pappas mobil och dom blev rätt så bra :D

 

älska vår (L)


good morning :D

sitter i min säng och myser lite men ska snart gå upp. som sagt, ska ju på kalas idag och har fortfarande inte hittat kameran :( ska leta sen. hoppas jag hittar den.

 

jättefint väder ute idag. tummen upp (Y)


nattuggla.

sitter här i mörkret och kollar på vänner . ska på kalas imorgon hos en klasskompis och har ingen aning om vad jag ska ha på mig. blir nog nån blus, mina mörka ginajeans, converse o skinnjacka. har bestämt mig nu, ska spara till dom skorna jag visade i förra inlägget ! om jag sparar typ till 600-700 kr så kanske mamma o pappa betala resten. nu får jag hålla igen med att köpa kläder. bara ett par chinos nu sen stopp !

 

oj detta inlägg blev långt :P

har fortfarande inte hittat kameran...


bakade muffins idag ... :)

 


blundstone footwear !

vill ha! vill ha! vill ha!

dessa sjukt snygga skor från blundstone footwear ska fasen bli mina ! måste ha dom. tyvär är priset rätt högt. ligger på 1.200 . det får bli till att spara pengar för fasen :D målet är att köpa ett par till höst/vinter.


no camera found... whata hell am i gonna do ?

ni ser på rubriken att jag inte hittat kameran än. är så förbannad just nu på mej själv för att jag slarvat bort den.

men jag har hittat en kamera jag vill ha, önskar mej en kompaktkamera nu för mamma har sagt att jag inte kommer få en system... whyyy ?

en lagom kamera för 1000-lappen :D


I'M BACK !

nu är jag tillbaka på bloggen, supertaggad på att börja blogga igen. har vart en stressig vecka med kompisar, läxor och skolan . INTE OKEJ ! men det är tur att det är fredag nu så man kan vara aktiv på bloggen :) hur har ni haft det denna vecka ? har vart otroligt skönt vårväder men har inte hittat kameran så har inte lyckats fånga vädret på bild !

så nu ska jag sätta igång och städa och samtidigt leta så nästa inlägg inte blir så bildlöst ( vet fortfarande inte om kameran funkar)

 

/ kajsa

 

en bild på sandra :) denna bild hör egentligen inte till inlägget men har inga nytagna bilder :( !!


PAUS !

har bloggpaus, tillbaka om några dagar :D har inte tid eller lust att blogga.

 

/ kajsa


hejhej

vet att jag snålar med uppdatering just nu men det bara blir så. har vart i stan nu och köpt stiftpenna och suddis ! även hämtat resekataloger till skolarbete !

uppdaterar mer sen ! :D


sitting in my bed....

hej !

sitter i min säng och bara tar det lugnt men måste nog ta tag i städningen snart. sen kanske göra lite läxor sen med. har en till onsdag men lika bra att göra den nu eftersom jag har tid... :)

två bilder på sandra :D

heeej !

är hemma från S K O L A N nu, är med sandra. vi spelar just dance ! :D

 

uppdaterar mer senare med bilder :)

 

/ kajsa


goodnight young fellas !

skit i rubriken ! :@
ville bara säga ett snabbt godnatt för nu kryper jag ner i sängen och ska kolla på tre avsnitt av vänner och sen sova. imorgon blir det skola igen vilket suger men det är bara att pallra sig dit och ta sig igenom dagen. ska ha på mig pippitröjan imorgon tror jag :D
/kajsa
fotade några bilder på mej innan som jag tänkte visa här men alla dom bilderna var helt vita ! cpkamera :/ :(

eaten.

nu har jag ätit. när sandra kommer ska jag vara med henne fast bara typ nån timme sen måste jag hem o städa klart :)

 

/ kajsa

 


hello !

har en fin bild till att ladda upp men det går inte....

sitter i sängen och får la snart ta och börja städa. vill börja nästa vecka med ett rent rum ! :D

ha det nice resten av dagen ♥


cpbilder !

tog med kameran ju och denna gången blev alla bilder helt cp ! helt vita och randiga, kolla här !

den här tog jag hemma. har på mej min nya tröja från lager.

ska snart äta mat och sen måste jag lisa och stina städa i vårt rum för det är superstökigt !


wants from bikbok !

dessa sjukt snygga grejer från bikbok vill jag verkligen ha ! jeansshortsen med amerikalinnet, solglasögonen och hatten skulle bli en sjukt snygg kombination ! ååååh, vill ha ! får se om jag kan åka till götet med mamma nån dag :)


out in the sun !

om en stund ska vi åka till ramnaparken och mata fåglar och gå till lekplatsen som ligger där. sen efter det ska vi åka till mormor och fika. så nu måste jag gå och duscha :) kommer upp tidsinställt inlägg sen vid 11.30 så kolla då ! :D

kameran följer nog med men vet inte hur bilderna blir, den är ju typ sönder nu :( (snyft)

/ kajsa ♥

kunde inte ladda upp bild :(

 

 


goodnight !

har nu lagt mig i sängen och ska kolla på nån rolig film så somnar jag lätt sen :D bäddade rent med nytt lakan, rena påslakan och rena örngott ! det bästa jag vet är att lägga sig i en nybäddad och fräsh säng !

dessa bilder blev också randiga ):

bilder från när jag bäddade :P


strange !

skulle fota månen som lyser superstarkt just nu och så la jag in bilderna på datorn och då var alla jättekonstiga. fotade även en i spegeln och kolla hur det ser ut !

fan! snälla, rara , underbara, söta kamera gå inte sönder nu !


lager 157.

sov över hos sandra igår till idag så det är därför det har varit 0 uppdatering. ber om ursäkt för detta !

men mamma och dom var på lager 157 (i gällstad) och köpte lite kläder till mej :)

pippitröja. sitter prima skinka. cirkus 250 kr.


söt t-shirt. cirkus 60 kr.


blått linne :) ingen aning om pris.

allting sitter superbra och är riktigt sköna. var i stan idag med sandra och kollade lite på vårjackor och byxor och så. får la ta en tripp till stan på måndag igen med mammis och kolla lite på chinos. eller så blir det knalle imorrn :)

/ kajsa ♥


saaaaandra :D

ska vara med sandra nu, ska vara hos henne. om nån undrar så är vi grannar så vi kan bara springa över till varandra när vi ska vara:) vet inte vad vi ska göra dock men vi hittar alltid på nått. jag tar med mej kameran så kanske vi kan fota lite :) skooooj !

 

/ kajsa

 


nya converse !

har köpt mej ett par nya converse idag och jag älskar dom ! fin färg, passar galant och supersköna !

 

älskar dom !


förkyld !

är superförkyld känner jag, jobbigt ! var med sandra idag men vi hoppade inte studsmatta, nä vi var bara hemma hos henne. men här kommer lite bilder från när jag och sandra hoppade för några dagar sen.

kunde inte ladda upp fler bilder :(


nu:skolan !

är i skolan just nu, har data så det är därför jag har tillgång till dator. ska vara med sandra sen tror jag. vi ska nog hoppa studsmatta. kanske ska fota lite. har lite bilder från förra gången vi hoppa för några dagar sen så uppdaterar med dom sen ! :D

pusspuss ! ♥

 

 


sökte på "hejhej" på google och då kom denna bilden upp så det kändes ju självklart :D


I think i'm going sick !


nice by h&m

sjukt snygga grejer från h&m !


i'm back.

nää, det är för skoj att blogga för att sluta så nu kommer jag igen. man märker verkligen att det börjar bli vår. på rasten idag kunde jag sitta ute i koftan i solen och inte frysa ! nu håller jag på att installera på ett bildprogram så snart kommer bildcollage i mängder !

 

/ kajsa


nu tar jag...

BLOGGPAUS !

 

vet inte exakt hur länge men hinner inte med bloggen längre.

 

/ kajsa


sorry !

förlåt för 0 uppdatering idag. har vart i badhuset med sandra och haft jätteskoj. vi hoppade studsmatta hos hennes granne innan oxå. kanske kommer en video med det imorgon.

 

/kajsa


dag 11.

bild på mej o min bästa vän.



sandra heter min bästa vän och hon är ett år yngre än mej. vi har hållt ihop i sex år nu i sommar. träffades när jag flytta till huset :)



ready för final !

nu är jag redo för redo för melodifestivalen 2011. sitter och smålyssnar lite på låtarna och jag hejar på The moniker med Oh my god och Nicke Borg med Leaving home.

 

ha en bra kväll och titta på finalen !

ska snart ta fram min benojerry ocg NJUTA !

 


home.

är hemma från biblioteket nu, var och lånade lite böcker som man gör såklart på ett bibliotek. köpte också en benojerry. en av dom nya smakerna. nordic water peace heter den. smakade innan och den är supergod ! en som ni verkligen måste smaka på :)

 

 

"sweet cream ice cream with chocolate cookie pieces, chocolatey peace signs and chocolate fudge swirl.

såååå min smak !


saturday morning!

sitter i min säng just nu och bara lyssnar på härlig musik. men nu ska jag starta sims 2 :) igår installerade jag på the sims 2 livet i lägenhet ! det är jätteskoj. idag gör jag inget speciellt, ska kolla sen om jag får baka cornflakeskakor. är suuuuugen!

idag måste jag rensa och lägga in mina bilder från den stationära datorn till min bärbara hårddisk. pappa ska installera om den, den datorn är fullsmockad så det är bara en tidsfråga innan den lägger av.

 

då kommer det upp lite fina bilder som jag inte visat än... :)

 

vill ha detta väder !


h&m i all ära !

blev förvånad att hm har så mycket snygga kläder för vår/sommar ! såg också att chinos kostar 99 spänn. riktigt kap om du frågar mej. kanske ska slå till snarast :)


dag 10

meningen bakom mitt bloggnamn.

kajsaalice som är mitt bloggnamn är ju mitt förochandranamn. jag gillar det verkligen och det är ett bra namn till en blogg och lätt att komma ihåg. meningen bakom det är ju att det skulle vara lätt att komma ihåg :) 

 


fridaaaay.

fina bilder från varberg. ska nu sätta mig och kolla på tv, sen klockan åtta ska jag, lisa,stina och vilma (lisas kompis) kolla på en film som heter coraline. någon av mina läsare som sett den ?

ska fixa på måndag så att det kommer upp några tidsinställda inlägg då och då under skoldagarna så det inte blir så tomt här på bloggen:)

/ kajsa ♥

 

hur spenderas eran fredagkväll?


godernatt.

säger godnatt nu. ska inte gå och lägga mig riktigt än för jag ska dusch-a först och sen öva lite på engelskan. jag kan det rätt så bra ändå :) sen lägga mig och kolla på ett avsnitt av vänner :)

 

/ kajsa ♥

 

kan inte ladda upp bilder , förtvivlad :S


dag 8 och dag 9.

mitt andranamn och vad jag tycker om det.

ALICE är mitt andranamn och jag tycker om det faktiskt. vill hellre ha det som tilltalsnamn men får nöja mig med att ha det som andranamn iallafall:)
en dålig vana jag önskar jag inte hade.

det är helt klart att jag bara slänger alla mina kläder runt om kring mej. jag kan verkligen inte sluta. jag bara gör det. sen efter typ 3 dagar så är det fullt med kläder på golvet så får jag skäll av mamma... fy skäms på mej !

hej:)

uppdateringen suger nuförtiden men det blir så med skola, läxor och kompisar. idag slappade jag bara efter skolan men nu ska jag ta tag i en läxa jag måste göra och sen måste jag städa rummet och sen blir det plugg till eng.prov imorgon. gjorde matteprov idag men det gick bra :) tur det.
skön vattenbild :) tagen från arkivet (fotad av mej)

glee och plugg !

ska kolla igenom repetitionerna i matteboken innan glee börjar. ska försöka komma lite extra tidigt till skolan imorgon så jag hinner plugga lite då också. har matteprov direkt på morgonen:/ great.

 

nog med snack. vi hörs imorgon ♥

 

/kajsa

 

började snöa som in i bomben idag också, jag som äntligen trodde det skulle bli vår (dumma mej)


bilder.

bilder från när vi var hos mormor och morfar i söndags.

det blev jättegoda semlor, dock glömde jag fota dom så det blir inga bilder på dom:(

tror att jag kommer till skolan imorgon, känner mig lite bättre men inte helt. men känner nog att jag orkar det. men imorgon kommer också gå åt till att plugga, plugga, plugga och plugga lite mer. har nämligen två prov denna veckan , det är ju verkligen skoj :P

/kajsa ♥


semlor !

nu ska jag snart gå och göra mig en semla. har vart så jäkla sugen på det hela dagen och det är ju ändå fettisdagen :) mamma köpte hem grädde, semlebröd (typ) mandelmassa. eller jag lägger i vaniljkräm istället för jag gillar inte mandelmassa :P

 

 


dag 7

vad jag skulle göra om jag fick en miljon

jag skulle först och främst fixat in det på ett bankkonto och lixom inte springa runt med cash. jag skulle köpt en systemkamera, typ alla apple-produkter, fotogrejer, kläder, skor. lite smågrejer och sånt :) skulle nog tagit med min familj på solsemester ! 

 

 


recept:cornflakeskakor

Fick en kommentar igår där det var någon som frågade om jag kunde lägga upp receptet på cornflakeskakor och det är såklart jag kan så här kommer det.

 

 

Cornflakeskakor

  • 100g margarin
  • 1dl ljus sirap
  • 3/4 dl strösocker
  • 3 msk kakao
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 4 dl cornflakes

 

  1. Smält smöret i en kastrull.
  2. När smöret smält häller du upp sirap och lägger i det i kastrullen.
  3. Efter det häller du i strösockret.
  4. Sen häller du i kakao
  5. Koka upp smeten igen om den är lös och sen tar du bort kastrullen från plattan.
  6. Sen häller du i vaniljsocker.
  7. Efter det tar du och lägger i cornflakes. Man ser själv hur mycket man vill ha.
  8. Sen lägger du upp smeten i muffinsformar och ställer in i kylen. När dom stelnat kan du äta dom !

NJUT !

bilder lånade från google.


jackor våren-11

har spanat in några riktigt snygga jackor för våren-11. nästa månad (april) så inhandlar jag nog en snygg vårjacka. om inte våren kommer ännu tidigare. här är några snygga från ginatricot.

 


dag 6

typ av killar jag faller för.

asså jag har inte haft nån pojkvän än men jag gillar killar som är snälla, omtänksamma, roliga ! :) helst längre än mig också. 

 

 


språkval !

tänkte bara berätta att jag börjar ju sjuan snart och fick en lapp om b-språksvalet och som ni ser på bilden valde jag spanska som förstahandsval och tyska som andrahandsval. varför jag vill läsa spanska är det är skoj, jag kan redan lite och man pratar det i rätt så många länder :)

/kajsa ♥


take a shower then friends ?

som ni ser på rubriken tänkte jag nu gå och ta en dusch, sen kolla på vänner typ till tio :) sen kommer jag sooooova ! imorgon är det iallafall tänkt att jag ska gå till skolan och sen vara med sandra. men det kan ju ändras. har inte mått så jättebra idag faktiskt :(

 

visar lite mer bilder imorgon !

kram ! ♥


dag 5

nånting jag vill ha mer än något annat just nu!

helt klart en systemkamera ! om jag fick skulle jag också välja typ 100 miljoner kronor eller nått. då kan man ju lixom köpa mer man vill ha. men annars en systemkamera. skulle kunna tänka mig en canon eos 600d , en av dom två nya kamerorna i eos sortimentet.

 


strul med internet !

om ni undrar varför jag inte uppdaterat nu så är det för att det vart strul med internet för min del så jag har mest slöat och kollat på vänner. var ju som sagt hos mormor idag och jag fotade lite :)

 

update: det går inte att ladda upp bilder nu men jag ska försöka lite senare ! :D

/kajsa ♥


getting ready !

ska göra iordning mig nu, för vi ska åka till mormor sen. kanske kommer upp en outfit sen. jag kommer nog ta med kameran men vet inte om det blir bilder ^^

här kommer två snabba webkamera bilder :)

 

/ kajsa ♥


gokväll !

ska sätta mig och kolla på melodifestivalen nu. är inte godissugen eller nått så jag kanske tar fram lite glass, fast näe ^^ morgondagen kommer spenderas med att göra lite matte, städa , kanske ut o fota. kanske skulle vara med sandra. ska iallafall försöka sova riktigt länge !

/ kajsa ♥


saturday night !

nu är det kväll (typ). sitter och kollar på vänner på datorn, nu är det säsong 4 jag är på. klockan åtta blir det melodifestivalen, ikväll är det ju andra chansen ! imorgon blir det att göra lite läxor och städa i rummet som verkligen behövs ! om det är lika fint väder imorgon ute som det var idag kanske jag går ut och fotar lite :)
/ kajsa ♥

love is beautiful ♥

bildkälla

dag 4 !

mina mål | drömmar | önskningar !

mina drömmar är att kunna bli en berömd fotograf nån dag. jag tycker om att fota mycket, natur, människor. skulle kunna tänka mig att bli modefotograf också .hade tänkt gå mediaprogrammet sen på gymnasiet men det dröjer ju ca 3 år innan det är dags att välja så jag hinner säkert ändra mig ! annars skulle jag vilja bli stylist eller frisör ! 

 

 


dag 3 !

eftersom jag inte mådde så bra igår så blev det ingen dag 3 i 30dagarslistan. så den kommer nu, dag 4 kommer snart också.

min favoritårstid och varför.

min favoritårstid är definitivt sommar ! sommaren är då jag verkligen njuter av att vara ute. varför jag gillar sommaren är solklart ! sena kvällar ute, jordgubbar, bad , varberg !

sköna bilder från sommar-10 !

 

 


cornflakeskakor :D

det är ju inte så lätt att fota med min kamera nu när den är sönder så det blev skitkassa bilder men två stycken var hyfsat bra.

dom är lite redigerade i photoshop. kakorna blev jättegoda faktiskt (L)

om ni vill kan jag lägga upp receptet :)

 

/kajsa ♥


halloj !

hejsan på er !

tog precis en lång och härlig dusch. ska nu ta mej ut till köket och baka cornflakeskakor ! ska ta lite kort så ni får se sen :)

 

/ kajsa

 

 


wantwantwant !

det snyggaste av shortsen från gina enligt mig. kommer nog inhandlas nått av dom till sommaren ! ♥


bloggsvar vinnarna !

Här kommer vinnarna av bloggsvar !

1. JULIA BACKLUND ! länk till din blogg ! fick tyvär ingen epostadress, så när du ser detta så kan du la lämna en kommentar i detta inlägg med din epostadress så jag kan skicka en inbjudan !

2.HANNA ALMGREN! länk till din blogg ! jag har skickat en inbjudan på epostadressen du angav !

3.MAJA LANDIN! länk till din blogg ! jag har skickat en inbjudan på adressen du angav !

GRATTIS ALLIHOPA ! :D Det var rätt så många som deltog och jag blev superglad ! det var rätt så svårt att välja !

 

 

 

 


friday night !

fredag kväll. åt precis lite fruktsallad och innan det åt vi tacos. tacos+fruktsallad=inga bra grejer att äta efter varann.

orkar inte kolla på let's dance som jag brukar göra varje fredag. ligger istället och kollar på vänner på datorn.

mår inte så bra nu igen så jag får se hur det blir med ett kalas imorgon. får se om jag orkar med det nu när jag har så ont i magen.

/ kajsa ♥

ska utse vinnarna av bloggsvar nu :D kommer upp alldeles strax !


:(

hej söta bloggläsare, fast dom flesta är la i skolan just nu eller ? ligger och kollar på vänner men ska nog spela lite sims 2 :)

har ont i magen igen :( vilket inte är roligt.

hörs mer senare ♥

 


the sims 2 !

fick ett sånt himla sug efter att spela sims så ska snart starta det och börja spela ! får se hur det blir med skolan imorgon iallafall... hoppas ju såklart att jag kan gå !

godnatt!


sooo hot !

jag är jättevarm men fryser ändå :( haaaatar detta ! får se om jag kommer till skolan imorgon, just nu lutar det inte åt det hållet.

 


dag 2.

en person jag vill träffa just nu.

min kusin lovisa som tyvär bor i varberg. vi träffas inte så jätteofta bara typ på sommarloven och så brevväxlar vi lite också. hon är ett år yngre än mig men vi är jättebra kompisar och när vi är tillsammans har vi jätte skoj !

 


fever....

tror att jag har feber. känner mig jättevarm men samtidigt fryser :( vill bli frisk nuuuuuu !


frulle :)

sitter och äter frukost nu så här bjuder jag på en bild av vad som äts idag :)


hemma från skolan.

hej bloggen !

idag blir jag hemma från skolan. jag har så sjuuuukt ont i magen, vet inte om det är nått jag ätit men jag får springa på toa typ hela tiden :-(

skönt att veta att man är färdig med veckans mål i skolan iallafall :) nu ska jag gå och lägga mig och kolla på vänner :D

/ kajsa ♥


dag 1 !

en bild på mej + tio fakta !

 

1. Älskar kriminalserier t.e.x criminal minds, csi osv.

2.Duschar en gång per dag.

3.älskar att shoppa ! (vilken tjej gör inte lixom)

4.Jag tycker att veckorna går med superfart !

5. Har sagt till mig själv att sluta svära men kan verkligen inte !

6.kan berätta en sak 3 gånger typ för en person men ändå tro att det är första gången.

7.hatar fötter men älskar mina egna :P

8.när jag svarar i telefonen säger jag oftast "hej det är kajsa , och när jag ringer någon säger jag jämt, " hej, vad gör du?"

9.väldigt , väldigt lat. brukar be mina syskon att hämta nått åt mig och sen när dom inte vill så blir jag jättearg.

10.jag har 6 syskon :D


30dagarslista !

skulle ju börja med en 30dagarslista första mars men hade ju bloggpaus igår så det får bli idag !

Dag1:en bild på mej + tio fakta

Dag2:En person jag vill träffa just nu.

Dag3:Min favoritårstid och varför.

Dag4:Mina mål | Drömmar | Önskningar

Dag5:Nånting jag vill ha mer än något annat just nu

Dag6:Typ av killar jag faller för

Dag7:Vad jag skulle göra om jag fick en miljon

Dag8:Mitt andranamn och vad jag tycker om det.

Dag9:En dålig vana jag önskar jag inte hade.

Dag10:Meningen bakom mitt bloggnamn.

Dag11:Bild på mig och min bästa vän.

Dag12:En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

Dag13:Nånting jag oroar mig för.

Dag14:En bild på ett ställe jag vart på.

Dag15:Mitt drömbröllop.

Dag16:En bild på mig själv för 1 år sedan.

Dag17:Nånting jag ångrar.

Dag18:Min första kärlek.

Dag19:Innehållet i min väska.

Dag20:En person jag vill byta liv med för en dag - och varför.

Dag21:Vad jag åt idag.

Dag22:Min favoritplats.

Dag23:En bild på det jag köpte senast.

Dag24:Min favoritfilm.

Dag25:En bild på mig själv som är tagen av någon annan.

Dag26:Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

Dag27:En låt som får mig att gråta.

Dag28:Mitt favoritprogram - och varför.

Dag29:Min favorithögtid.

Dag30:Ett foto på mig taget idag + 3 saker som vart bra dom senaste 30 dagarna.

 


paus.

paus från bloggen idag :D

 

will be back tomorrow.

/kajsa


RSS 2.0